jueves, 4 de octubre de 2012

Winmau World Masters 2012 (5a part)


El BDO WINMAU WORLD MASTERS, es va jugar per primera vegada el 1974 i cada any s'ha jugat de forma consecutiva, sense interrupcions, el Màsters del 2012 serà així la trenta-novena edició.

EL WINMAU PER LA TV
La competició masculina es podrà seguir aquest any en viu pel canal ESPN,  essent emesos principalment, els enfrontaments dels vuit millors jugadores del món, que per invitació de la BDO (British Darts Organisation) participen del Masters, garantint així l'espectacle televisiu.

Els jugadors de setanta-dos països estan convidats, entre ells els campions de més de 300 esdeveniments nacionals i internacionals en individuals (singles) a tot el món. Uns 5.000 aficionats dards, jugadors i oficials s'espera que assistèixin als World Masters 2011.

És important destacar que el Mestres Mundials i els Campionats del Món de Lakeside professionals Dards, són les dues competicions més importants televisades. Si els guanyadors del 2012 en homes i dones del Winmau, no s'ha qualificat per Lakeside, llavors guanyen l'entrada automàticament al Mundial 2012 Professional, com els actuals Campions del Món Winmau Masters.

També es podrà seguir la competició en directe per internet...
... que més properament, de fet els mateixos dies de competició podreu trobar els enllaços a les webs habituals on veieu els dards, en cas de no localitzar-ne cap, podeu contactar amb nosaltres via Facebook o correu a darderosdetarragona@hotmail.com.

1 comentario :

  1. http://www.thefirstrow.eu/watch/145934/1/watch-pdc-world-grand-prix,-ireland---second-round,-day-3.html En esta pagina también se puede ver.Un saludo darder@s.

    ResponderEliminar