miércoles, 17 de octubre de 2012

Lliga de Dards de Tarragona 2012-2013

Com ja hem publicat fa uns dies la Lliga de Dards Tarragona 2012-2013 de la zona territorial de Tarragona comença a arrencar motors, si sou del Camp de Tarragona i/o província i esteu interessats en jugar a dards punta d'acer, tingueu o no equip, o bé esteu pensant en formar el vostre equip/club per participar a una competició regular de les comarques tarragonines envieu l'e-mail a darderosdetarragona@hotmail.com

Alguns trets principals de la LLiga:
Com en anys anteriors es juga dos dissabtes lliga i un dissabte open, i així successivament fins a finalitzar la lliga; en cas que hi hagi més de 10 equips s'estudiarà fer dos grups per proximitat i localització, que per a la temporada vinent servirà per a fer categories, si s'escau. El format és de 6 partits individuals al millor de 3 jocs al 501DO, i 3 partits de parelles al millor de 3 jocs al 601DO.

Els equips han d'estar formats per un mínim de 6 esportistes i un màxim de 10; els partits s'avançaran abans d'ajornar-los o postposar-los, en aquest segon supòsit hi ha 15 dies per celebrar el partit, entenent que s'ha de jugar, que és l'objectiu de la Lliga.

El preu de la Lliga es congela a 30,00 Euros per esportista i no hi ha inscripció per equips, es farà un Open per local, on només hi poden participar els esportistes de la Lliga. Per accedir als premis dels rànquings s'haurà de participar a un percentatge d'Opens i que encara està per determinar.

La base del reglament de la Lliga de Tarragona la podeu trobar aquí, malgrat per aquesta edició hi haurà nous punts que publicarem properament i que serviran per a millorar, fomentar la participació i la pràctica de l'esport.

Full d'inscripció aquí

Ah! com a novetat important als Opens, tots els participants hauran d'anotar partides, us deixem el reglament de l'anotador per a que aneu practicant.

La inscripció s'ha de fer arribar a darderosdetarragona@hotmail.com o bé al Víctor o Tito, i l'ingrés de les fitxes s'ha de fer abans del 25 d'octubre de 2012, per mirar d'iniciar la Lliga el segon cap de setmana de novembre.

El número de compte...

El número de compte per a fer l'ingrés de la Lliga és:
LA CAIXA---2100-0625-56-0101669490

Podeu compartir aquesta noticia al Facebook (fent clic a la icona del peu d'aquest article), per Twitter o bé per e-mail als vostres contactes i amistats per tal que la informació arribi al màxim d'esportistes possible.


No hay comentarios :

Publicar un comentario