sábado, 20 de octubre de 2012

Laura Damont Campiona de Catalunya 2012


Laura Damont s'ha proclamat, per segon any consecutiu, Campiona de Catalunya 2012 després de quasi quatre hores de competició del quadrant de 16 esportistes femenines.

La competició ha començat amb algunes partides prèvies i s'han anat jugant les rondes fins arribar a les semifinals. La primera semifinal ha creuat Iolanda Riba, de Cambrils, i Maria del Mar Gonzàlez, de Sant Andreu de la Barca, on la jugadora tarragonina ha guanyat 4-1 amb molt bones partides.

Per l'altre cantó del quadrant han jugat Maria José Gómez i Laura Damont de Sant Andreu de la Barca, una partida força igualada malgrat un resultat de 4-0 a favor de Laura, que es classificava per jugar la seva tercera final del Campionat de Catalunya consecutiva.

La final ha començat sobre les dues de la tarda on Laura Damont ha començant força encertada en els seus llançaments i amb certa comoditat dominant el marcador i la partida sobre Iolanda Riba, que tot i així, ha esgarrapat dos jocs a Laura que ha acabat guanyant per un 4-2, d'aquesta manera Laura Damont s'ha proclamat Campiona de Catalunya 2012 per segona vegada consecutiva.

Classificació Individual Femení


1a. Laura Damont
2a. Iolanda Riba
3a. Maria José Gómez
3a. Maria del Mar González
5a. Àngles Brull
5a. Regina Miret
5a. Elena Bueno
5a. Mari Alfonso



No hay comentarios :

Publicar un comentario