sábado, 20 de octubre de 2012

José Sousa Campó de Catalunya 2012Amb molta puntualitat i a pocs minuts de les 10 del matí ha donat inici el XXII Campionat de Catalunya 2012 a Salou. El mal temps i els ruixats han passat factura i la participació ha minvat en comparació l'edició de l'any passat, però els principals esportistes no s'han perdut la cita esportiva més important de l'any.

El quadrant masculí ha contat amb la participació de 40 esportistes arribats de tot el territori català. Un any més s'ha jugat al millor de 7 jocs al 501 Doble Out, passant a la ronda següent l'esportista que primer guanyi quatre jocs.

Abans de l'aturada del migdia s'han jugat els quarts de final amb els següents resultats:
Gabriel Estirado 4-2 Gabriel Olivé
Doroteo Bermúdez 4-2 Enric Cid
José Sousa 4-2 Ignasi Basulles
Hilari Pons 1-4 Dani Zapata

La represa s'ha fet a les tres de la tarda a les semifinals s'han creuat els jugadors de l'Aigüestosses Club de Dards de Sant Andreu de la Barca en José Sousa i Dani Zapata, un partit molt igualat on el respecte entre ambdós jugadors ha esta present durant els primers compassos de l'enfrontament, finalment el partit ha estat guanyat per en José Sousa.amb un marcador de 4-3.

Per l'altre cantó entre els tarragonins Doroteo Bermúdez, del Club Dards El Vendrell, i en Gabriel Estirado del Club Dards Ciutat de Reus. Aquesta semifinal també ha estat molt igualada i disputada fins l'empat a 2-2,  quan en Doro ha estat més encertat als triples i dobles i s'ha pogut endur la victòria final per 4-2.

La final s'ha jugat sobre les quatre de la tarda amb en Doroteo Bermúdez del CD El Vendrell i en José Sousa de l'Aigüestosses (jugador portuguès establert a Tarragona) com a protagonistes. Els primers llançaments han donat molta confiança a en Sousa que amb tirades de 100 punts ha agafat prou avantatge per anotar-se els dos primers jocs. En Doro ha reaccionant guanyant el seu primer joc, però Sousa no ha abaixat els braços i ha seguit sumant tirades d'alta puntuació que no han estat contestades per en Doro. Finalment en José Sousa ha guanyat dos jocs més que li han donat la victòria final per 4-1.

D'aquesta manera en José Sousa s'ha proclamat Campió de Catalunya 2012, guanyat-se una invitació per al proper Mundial de Mestres 2013, però com que ja va guanyar-se una invitació al proclamar-se vencedor del 1st Catalonia Open Darts, la invitació passa per en Doroteo Bermúdez, que hi participarà per segona vegada consecutiva.

Classificació Individual Masculí:


1er. José A. Sousa
2on. Doroteo Bermúdez
3er. Gabriel Estirado
3er. Dani Zapata
5è. Ignasi Basulles
5è. Gabriel Olivé
5è. Hilari Pons
5è. Enric Cid

No hay comentarios :

Publicar un comentario