miércoles, 4 de julio de 2012

Mostra de Focs Articifials 2012

Un any més a DarderosdeTarragona ens fem ressò del certamen de focs d'artifici que es celebra a Tarragona, aquest any degut a la situació econòmica s'ha convertit el concurs en Mostra de Focs Artificials, malgrat s'hagin reduït els dies, hi ha una excusa més per sortir per Tarragona.

Les Dates. Els propers 5, 6 i 7 de juliol, la ciutat viurà la Mostra de Focs Artificials Tarragona 2012, on tres pirotècnies de l’estat espanyol oferiran una exhibició de diversos estils pirotècnics. Els focs d'artifici es dispararan a les 22.30 h des de la Punta del Miracle.

La Mostra, a diferència del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, no comptarà ni amb jurat ni amb premis, doncs es tracta precisament d’exhibicions pirotècniques sense cap intenció d’entrar en competició. La competitivitat que genera el Concurs serà substituïda per tant per 3 dies de mostra de 3 estils diferents de 3 dissenyadors pirotècnics de prestigi de l’estat.

La mostra compta amb la col·laboració de l’Associació Hotelera i l’Associació de Restaurants de la Part Alta i el suport dels patrocinadors Repsol i La Caixa.

L’Associació de Restaurants de la Part Alta manté els seus sopars sota els focs, al passeig de les Palmeres. Els sopars començaran el dimecres dia 4 i duraran fins diumenge dia 8 (per tant, comencen un dia abans de la mostra i finalitzen un dia després).


Durant els propers dies us informarem amb més detall dels participants.


No hay comentarios :

Publicar un comentario