domingo, 8 de julio de 2012

Catalonia Open Darts 2012

La Federació Catalana de Dards ha anunciat aquesta setmana un acord de patrocini per al subministrament de material esportiu per al I CATALONIA OPEN DARTS 2012 que es celebrarà el proper 8-9 de setembre.

Ens informen que la empresa Masdardos està especialitzada en el món dels dards i la venta per internet, la seva seu està a Logroño. La empresa recentment ha anunciat la seva continuïtat en el de patrocini a esportistes catalans, donant suport a la projecció d'aquests esportistes federats que permetran fer arribar el nostre esport més enllà de les nostres contrades, amés de fomentar la participació en les competicions més importants.

Per la informació a la qual hem pogut accedir, aquests esportistes que patrocina són: José Calzadilla (de l'Aigüestoses C.D:), Martín Martí (independent) i Laura Damont (del CEDSAB de Sant Andreu de la Barca). I per la nostra part esperem que aquest acord de col·laboració amb la FCD serveixi per a que la empresa segueixi apostant per a patrocinar a més esportistes del Camp de Tarragona, com ja va fer amb José Sousa durant l'any passat.

Webgrafia: FCD

No hay comentarios :

Publicar un comentario