jueves, 17 de mayo de 2012

COPA TARRAGONA

Us confirmem les dates de la COPA TARRAGONA de dards punta d'acer 2012, competició que serveix per donar fi , simbòlicament, a la temporada de dards punta d'acer al Camp de Tarragona. 

El lloc que hem escollit és el matiex de l'edició anterior ja que hi ha molta facilitat d'aparcament i sala de joc està totalment separada de la zona de descans i bar.

Dia: 16 de juny de 2010
Hora: la confirmarem aquesta semtmana (com a referència l'any passat va ser a les 15:30h)

Lloc: BAR RESTAURANTE CENTRO
(Sala Principal)

Localització: Polígon Agro Reus, c/Adrià Gual, 4
Localitat REUS
Veure Plànol de localització

Modalitat: dards punta d'acer.


Més detalls de la diada:Competició: Equips Round Robin, tots els equips participants jugaran contra tots al millor de 3 partides al 501 Doble Out (jugant-se els tres punts).

El sorteig, l'ordre de participació i la resta de detalls els resoldrem minuts abans d'iniciar la competició, per això, insistim en la puntualitat dels capitans a fi de poder començar amb puntualitat i finalitzar a una hora prudent.

Després de la competició es celebrarà el lliurament de trofeus i records de la Lliga 2011-2012 i de la Copa.

Per celebrar-ho i aprofitant que estarem junts, també s'ha programat un sopar de germanor entre tots els que desitgeu festejar el final de la Lliga i Copa amb tots els esportistes i companys de la competició. El preu i el menú l'informarem properament, però serà en la línia de l'any passat, un menú econòmic i casolà.

PD: la classificació de la Lliga està actualitzada a la jornada 13 amb tots els partits ajornats celebrats (veure aquí).

No hay comentarios :

Publicar un comentario