miércoles, 2 de mayo de 2012

5è. Rànquing Lliga de Dards de Tarragona

El proper dissabte 5 de maig de 2012 a les 16.30 h es celebrarà el 5è Rànquing de la Lliga de Dards de Tarragona 2011-12, competició puntuable en modalitat Open individual mixta. Després de celebrar-se el darrer puntuable, és el torn del Goya, que l'ha canviat amb el Cabrera, per tant serà a la Braseria Cabrera:

Informació de l'Open:
Dia: 8 de Gener de 2011
Lloc: BRASERIA CABRERA
Localizació: Calle Tres, 35, Bonabista
Localitat: 43100 Tarragona (Veure localització en plànol)
Teléfon: 977551270

Web: braseriacabrera.com

Modalitat: darts punta d'acer
Competició: al millor de 3 partidas al 501 Doble Out i a KO directe per perdedors
Tancament Inscripció: 16.25 h.
Hora inici: 16.30 h.
Preu Inscripció: 5 € *
(* Cada loca/equip organitzadorl és lliure per establir els premis, encara que aquests haurán de ser proporcionals amb la participació)

Més informació:
Informació Complementaria:  L'inici de la competició serà puntual, i la pre-inscripció es pot fer via e-mail a premsa@dardscatalunya.cat (fins el divendres avans) o bé per telèfon directament al local organitzador.

Premis: Cada local organitzador s'encargarà de possar el premi per als participants d'acord amb la participació a la competició.

Informació Complementaria: En cada local se celebrarà una competició única. Recordar-vos que el local disposa de cuina per als que volgueu escalfar motors ben aviat.

Nota important: Els capitans i/o esportistes de cada equip heu d'agafar les actes del vostre local, en cas que no s'hagin deixat al Goya, i entregar-les el dia dels Opens per tal d'actualitzar les estadístiques el més aviat possible.

No hay comentarios :

Publicar un comentario