jueves, 22 de marzo de 2012

Kronenbourg 1664 - IX Gibraltar Open (2012)

Ja tenim els resultats oficials del IX GIBRALTAR OPEN 2012, competició celebrada aquest cap de setmana i on l'esportista catalana LAURA DAMONT s'ha proclamat Campiona.

Aquest any al Kronenbourg 1664 Gibraltar Open 2012 hi han participat prop de 100 esportistes que s'han repartits en les diferents modalitats: 75 al quadre masculí, 11 al quadre femení i 10 esportistes en categoria junior. Amb aquests registres, la competició es manté com la màxima competició que organitza la Gibraltar Darts Associaton.

Al quadre masculí per primera vegada arribaven a la final dos esportistes de Gibraltar: en Dylan Duo, que va guanyar als seus compatriotes Henry Zapata per 4-1 a quarts de final i Justin Broton 4-0 a les semifinals. L'altre finalista, en Dyson Parody va guanyar a Phil Butler per 4-2 en quarts de final i a l'irlandès Jack Cook per 4-0. La partida final entre Dylan y Dyson fou força igualada fins l'empata 2, però Dyson Parody va poder avançar-se i alçar-se guanyador per 4-2.

La jugadora catalana Laura Damont, va eliminar per la seva part al quadre femení, a quarts de final a la jugadora professional, l'anglesa, Paula Jacklin per 3-4, a semifinals a Christine Readhead per 1-4 i a la final es va imposar sobre Gill Wine guanyant per un contundent 4-0, proclamant-se per primera vegada Campiona de l'Obert de Gibraltar.

Laura Damont (del CEDSAB) ha obtingut trofeu, 100 Lliures i una plaça per participar al Winmau World Mastres 2012. Quedar en primer lloc li han suposat també sumar els seus primers punts al rànquing de la Federació Mundial de Dards, concretament 90 punts que la faran entrar directament al 80è lloc, aproximadament.

El quadrant femení van jugar al millor de 7 jocs al 501 doble out, i el quadrant final el podeu consultar aquí. El quadrant final masculí es pot consultar aquí. I el quadrant dels juniors es pot consultar aquí.

Les fotos dels guanyadors acompanyats del Ministre d'Esports de Gibraltar, el Sr. Steven Linares:



Dyson Parody (Gibraltar) Camipó Masculí amb Justin Broton (GDA President)

Laura Damont (Catalunya) Campiona Femenina, amb Steven Linares, Ministre d'Esports de Gibraltar

Derek Park (Spain) Campió Junior Masculí

Cathrine Bjornestol (Norway) Campiona Junior Femení
Agraïm a la Gibraltar Darts Federation la informació facilitatda d'aquest esdeveniment


No hay comentarios :

Publicar un comentario