martes, 21 de febrero de 2012

AVIS IMPORTANT: Lliga de Tarragona

A petició de diversos capitans d'equips d'aquesta competició, us informem que es modifica el calendari dels opens, deixant lliure la data del 10 de Març, per evitar dur a terme un open mancat de participació degut a l'absència de nombrosos esportistes en aquesta data, i per tant evitar que el local que li corresponia celebrar l'Open es vegi perjudicat per aquesta circumstància.

El calendari dels Rànquings queda de la següent forma:
1r. MAREA dia 3 de desembre 2011 -> CELEBRAT 38 participants
2n. GOYA A dia 21 de gener de 2012 -> CELEBRAT 25 participants
3r. CD PARELLADA dia 12 de febrer de 2012 -> CELEBRAT 28 participants
4r. UNIO dia 31 de març de 2012 *
5è. GOYA B dia 5 de marig de 2012 *
6è. CD CABRERA dia 19 de maig de 2012 *
7è. HIGHLAND COSSETANS dia 2 de juny de 2012 *
8è. OLIVIA Y LOS BRUTOS dia 9 de juny de 2012 *

Aquesta és la única sol·lució possible per evitar la difícil tasca de modificar el calendari de lliga a la web on es gestiona, que recordem un cop més, que es tracta d'una plataforma gratuita que ens permet portar la classificació, estadístiques d'equip, d'esportistes individuals i parelles, un calendari, anàlisis d'equips, previsió de resultats (dins de l'apartat anàlisi) i més coses... que trobareu a http://lliga2009.leaguerepublic.com/ i de la qual la FCD no és responsable de la publicitat que hi apareix.

La noticia segueix ...



D'aquesta manera els equips que tinguin suficients esportistes per jugar el dia 10 de març podran disposar d'aquesta data per a celebrar partits ajornats i/o avançar partits que s'hagin d'ajornar, corresponent a jornades de lliga posteriors a la data.

Agraïm la vostra comprensió i que comuniqueu aquesta informació als vostres companys d'equip, a fi que tothom estigui informat.

Aquesta mesura s'ha pres de forma extraordinaria i amb aprovació dels representants territorials de Tarragona a la FCD, per mantenir la homologació de la competició.

Bones Partides,

Tito Salvadó (un dels coordinadors de la Lliga)


No hay comentarios :

Publicar un comentario