martes, 7 de febrero de 2012

3r. Rànquing Lliga de Dards de Tarragona

El proper DIUMENGE 12 de febrer de 2012 a les 16.30 h es celebrarà el 3r Rànquing de la Lliga de Dards de Tarragona 2011-12, competició puntuable en modalitat Open individual mixta. Després de celebrar-se el primer puntuable al Marea i el segon al Goya, ara és el torn de l'equip de La Parellada Team.
La Parellada

Informació de l'Open:
Dia: 12 de Febrero de 2010
Lloc: BAR LA PARELLADA
Adreça: c/Joan Maragall, 12
Localitat: Cambrils 43830
(Ver mapa de localización aquí)

Competició: al millor de 3 partides al 501 Doble Out per guanyadors i ko directe per perdedors, al millor d'una partida.
Fi Inscripció: 16.25 h.
Hora inici: 16.30 h.
Preu Inscripció: 5,00 €

Informació Complementaria:  L'inici de la competició serà puntual, i la pre-inscripció es pot fer via e-mail a premsa@dardscatalunya.cat (fins el divendres avans) o bé per telèfon directament al local organitzador (Pedro 658 782-325).Premis: Cada local organitzador s'encargarà de possar el premi per als participants d'acord amb la participació a la competició.

Informació Complementaria: En cada local se celebrarà una competició única. Recordar-vos que el local disposa de cuina per als que volgueu escalfar motors ben aviat.

Nota important: Els capitans i/o esportistes de cada equip heu d'agafar les actes del vostre local, en cas que no s'hagin deixat al Goya, i entregar-les el dia dels Opens per tal d'actualitzar les estadístiques el més aviat possible.

No hay comentarios :

Publicar un comentario