miércoles, 2 de noviembre de 2011

Reunió i Open per a la Lliga de Dards de Tarragona

Us informem que el proper dissabte, 5 de novembre a les 17:00h, es celebrarà reunió dels esportistes de la Lliga de Tarragona per a dur a terme el sorteig de la primera jornada de Lliga 2011-2012, l'ordre dels rànquings territorials i registrar als esportistes que formaran els diferents equips participants. Aquesta reunió tindrà lloc a la seu del CD Goya (Bar Goya).

Recordem als capitans que és important que feu arribar la documentació dels esportistes participants (DNI i tarja sanitària) via email a premsa@dardscatalunya.cat o bé portar-ho al mateix dissabte per a escanejar-ho i tramitar l'alta de fitxa 2011-12 a la Federació.

Aprofitant la trobada es realitzarà un Open de dards obert a tothom: esportistes federats i no federats. Es prega puntualitat per donar inici a la competició el més aviat possible.

Informació de l'Open:

Día: 5 de novembre de 2011
Lloc: CD Goya, 
Bar Goya
Localització: c/de l'Argentera, 10
Localitat 43202 REUS
(Veure mapa de localització aquí)

Competició: al millor de 3 partides al 501 Doble Out.
Fi Inscripció: 16.55 h.
Hora inici: 17.00 h.
Preu Inscripció: 5,00 €

Informació Complementaria:  L'inici de la competició anirà en funció de la puntualitat dels capitans per a finalitzar la reunió el més aviat possible.

Des de Darderosdetarragona.com amb col·laboració del Club Dards Cossetans treballarem per a portar les estadístiques i resultats de la Lliga des de la nostra secció de 'dardos acero' que tant d'èxit de seguiment ha tingut.

No hay comentarios :

Publicar un comentario