viernes, 23 de septiembre de 2011

WDF World Cup 2011

 S'està celebrant la WDF World Cup 2011, el primers en entrar en acció seran els esportistes de la selecció masculina formada per Antonio Muñoz (Independent), Doroteo Bermúdez (CD El Vendrell), Xavier Plà (CD Guardiola) i Josep Santonja (CD Montcada).

Han estat enquadrats al Grup III amb les seleccions de Australia, Dinamarca, Illa de Man i República Checa, d'entre aquestes seleccions Catalunya haurà de classificar-se entre les dues primeres per passar a la següent ronda, on els 16 equips classificats lluitaran per arribar a la final. La classificació és accesible, però serà per a les seleccions amb més forma física i constància amb els resultats, ja que la fòrmula de Round Robbin els farà jugar moltes partides.  El bon estat de forma de la Selecció Catalana ens fa ser optimistes.

Podeu seguir els resultats del grup de Catalunya aquí.

Pocs minuts després entraran en acció la parella de la Selecció Femenina de Catalunya que ha quedat enquadrada al grup VIII amb les seleccions de Suïssa, Holanda i Lituània. La selecció d'Holanda és la gran candidata a la victória final i entre les tres seleccions restans haurán de lluitar per a fer-se amb la segona plaça que les classifiqui per a la següent fase.

La selecció Catalana femenina de dards està formada per Dolores Cascales i la jove Laura Damont, ambdues esportistes del Club CEDSAB de Sant Andreu de la Barca.


Podeu consultar el quadrant femení aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario