viernes, 23 de septiembre de 2011

Resultats dia 1, WDF World Cup 2011

Finalitzada la primera jornada de la WDF World Cup 2011 que s'està celebrant a Castlebar, Irlanda on la Selecció Catalana de Dards va realitzar la seva primera participació en competició oficial.

La Selecció masculina va obtenir uns resultats discrets que no reflexen l'alt nivell de les partides que es van poder veure. Pel que fa Austràlia va guanyar tots els seus enfrontaments amb certa dificultat, però amb més encert als dobles que li van fer decantar la balança cap al seu costat. La selecció danesa amb resultats més amplis tant sols va cedir a una Austràlia que semblava imparable. Catalunya per la seva part va començar com un motor dièsel, de menys a més, cedint els dos primers partits, al tercer va guanyar per la mínima a la República Checa i en el partit final i ja sense opcions de classificar-se va cedir davant el combinat de l'Illa de Man.

Resultats de la Selecció Catalana de Dards masculina:
Australia 9 - 4 Catalunya
Catalunya 1 - 9 Dinamarca
Catalunya 8 - 9 República Checa
Isla de Man 9 - 3 Catalunya

Per a la següent fase, de vuitens de final i que es juga en modalitat Open, es van classificar Austràlia i Dinamarca que van guanyar a Lituània i a la República Checa respectivament per plantar-se a vuitens de final. Divendres a la tarda es celebrarán els quarts de final i semifinal.

La Selecció Catalana de Dards femenina va assolir els següents resultats amb els que ha obtingut la tercera possició dins el grup VIII.
Catalunya 4 - 0 Lituània
Holanda 4 - 0 Catalunya
Catalunya 1 - 4 Suècia

La Selecció femenina va començar amb bon peu davant Lituània guanyat amb un ampli 4-0, contra Holanda, la gran favorita a endur-se la primera possició va cedir 4-0, i davant Suècia les jugadores catalanes Dolores Cascales i Laura Damont van estar desafortunades al encertar els dobles i van perdre el darrer partit d'aquesta fase.
Van passar als vuitens de final Holanda i Suècia que avui a les 14.15h reemprendran la competició fins a semifinals.

No hay comentarios :

Publicar un comentario