martes, 27 de septiembre de 2011

Resultats dia 2 i 3 de la World Cup 2011

Resultats dia 2 amb participació catalana:

El segon dia va ser el torn del Campionat Individual Masculí, en Josep Santonja (CAT), després de lliurar la primera ronda, va jugar contra l'alemà Daniel Zygla al millor de 7 jocs al 501 Doble Out, amb el que va perdre 0-4 en un enfrontament on no va tenir opcions de victòria.

Per la seva part Antonio Muñoz (Cat), fou el primer en entrar en acció jugant la primera ronda contra l'iraní Reza Ansari (IRA) guanyat per 4-0, a la segona ronda va guanyar a Vladimir Lavretjev (RUS) per 0-4, en tercera ronda va guanyar a Anthony Forde (Barbados) per 4-1, en quarta ronda es va trobar amb el gal·lès Janie Lewis davant el qual va perdre 1-4 assolint la dissetena possició. Una molt bona participació del jugador de Palafrugell que va perdre enfront d'un dels semifinalistes de la competició.

En Xavier Pla (CAT) enmarcat al grup 3-B, va lliurar la primera ronda i a la segona es va enfrontar a Gintaras Nagevicius (LIT) després de empatar a 3-3 i de tenir un resto de 40 punts (Doble 20 per acabar la partida) i el seu rival li quedaven 197 punts, va llençar 7 dards a doble sense encertar-lo i va acabar perdent 3-4 contra el lituà.

Pel que fa a Doroteo Bermúdez (CAT) lliurà també la primera ronda i en la segona va perdre davnat el belga Geert De Vos (BEL) per un contundent 0-4 en un partit on no va tenir gaires opsicons degut als encerts gairebé a la primera de tots els dobles tirats pel seu rival.

Resultats dia 3, de la participació catalana:

El divendres 23 va ser el torn del Campionat Individual Femení, on han participat les dues jugadores de la Selecció Catalana de Dards.A la segona ronda, ha entrat en acció, na Dolores Cascales que ha jugat contra la japonesa Ohkubo Ayumi, jugant a la millor de 7 jocs al 501 Doble Out, i on ha perdut per un contundent 4-0 i que no reflexa ni molt menys com ha anat la partida, on la jugadora catalana no ha tingut sort alhora d'encertar els dobles i ha acabat perdent amb un resultat abultat. La jugadora catalana ha acabat en 33a possició.

Per la seva part na Laura Damont, també en segona ronda (Last 64), ha jugat contra la jugadora gal·lesa Rhian Edwards, una jugadora molt bona que ha estat en diverses ocasions al Top 10 a la ordre del mèrit de la WDF. La partida ha començat bé per la jugadora catalana que al final ha perdut per la mínima davant una rival que ha quedat en 9a possició després de perdre davant la actual campiona del món Trina Gulliver. La Laura Damont ha acabat en 33a possició.

Al matí també s'ha jugat el Campionat Parelles Masculí, on Antoni Muñoz i Doro Bermúdez han guanyat la primera ronda contra Rob Corrin i Paul Sertin (de IOM, Isle of Man) per un contundent 4-0, jugant al millor de 7 partides al 501 Doble Out. A la segona ronda s'han enfrontat als Austriacs Anderson i Heta on han perdut 4-1 quedant en 33a possició..

Pel que fa a l'altre parella catalana, Josep Santonja i Xavi Pla, en segona ronda s'han trobat als jugadors de les Barbados Antony Forde i Clyde Murrell als que han guanyat 4-2. En tercera ronda (Last 32) han perdut contra els finlandesos Sanssi i Korte per 4-1 assolint 17a possició.

La jornada de dissabte va estar reservada per a disputar totes les finals de les competicons que s'han celebrat durant els tres primers dies de la World Cup 2011, i on malauradament no hi haurà participació catalana.

Webgrafia: www.dardscatalunya.cat

No hay comentarios :

Publicar un comentario