martes, 9 de agosto de 2011

Campionat de Calunya CUP d'Equips 2011

La Federació Catalana de Dards us convida a participar a la Catalunya CUP d'Equips 2011, competició d’equips oberta a tothom, que es celebrarà el proper 3 de setembre a les 10h. a Calella de la Costa (Maresme).

Amb aquesta competició es donarà el tret d’inici de la temporada 2011-2012 donant la oportunitat a tots els Clubs, equips i esportistes, federats o no, la oportunitat de participar-hi i gaudir dels dards. En aquesta edició aprofitarem les instal·lacions que acullen l’Open Internacional de Calella, en una setmana que encara es pot gaudir del sol, la platja i l’esport a Calella.

INFORMACIÓ DE L’ESDEVENIMENT
Campionat per equips obert a tothom (no cal estar federat).
Equips mixtes de 6 esportistes (mínim 1 jugadora femenina).

Sitema de joc: Round Robin en dos grups. Al 501 D.O. a una partida fins la final.
1er i 2on classificat de cada grup jugaran semifinals a K.O. directa: 1er grup A Vs 2on grup B, i 1er grup B Vs 2on grup A.
Els equips hauran de donar les alineacions abans de començar la competició i no es podrá afegir ni canviar cap esportista fins la finalització del esdeveniment.
Inici: Dissabte dia 3 de Setembre de 2011 a les 10:30 h.
Inscripcions: 60,00 € per equip (sense límit de jugadors).
Premis: Percentatge de l’inscripció (1r. 35%, 2n. 20%, 10% -3r i 4rt.-) i Trofeu pels quatre primers classificats. Lliurament de premis a la finalització del campionat.

Al vespre, una vegada finalitzat el campionat, es podrà participar a la Timba (Open d'escalfament) que cada any es celebra els dissabtes anteriors a l’inici de l’Open Internacional de Calella; on competirem amb jugadors i jugadores de diferents païssos europeus.


La organització es reserva el dret sobre qualsevol modificació de les bases de la competició.

Descarregar Detall Competició aquí
Descarregar Cartell Competició (tamany gran) aquí

Webgrafia: http://www.dardscatalunya.cat/

No hay comentarios :

Publicar un comentario