miércoles, 25 de mayo de 2011

El CD Ciutat de Reus Campó de Lliga

El Club Dards Ciutat de Reus (a la foto) es proclama campió de la 1a. Divisió de la Lliga de Dards punta d'acer organitzada per la FCD. L'equip del Camp de Tarragona depenia d'ell mateix i no va fallar en el darrer partit de Lliga al vèncer 8-1 al CEDSAB, guanyant així per primer vegada la màxima competició regular catalana.
Per la seva part, l'Aigüestosses CD va arribar a la darrera jornada, que descansava, amb els deures fets al vèncer a la penúltima jornada, en un partit complicat, contra un fort com és el CD El Vendrell per la mínima de 4-5, assegurant-se la segona plaça i obligant al Ciutat de Reus a guanyar la Lliga.
Els equips més reforçats en aquesta edició de la Lliga com el CD Montcada va assolir la tercera plaça i CD El Vendrell, amb 3 derrotes més va assolir la quarta posició. Els clubs dels Vallès el CD Venècia, cinquè, i el CD Guardiola, sisè, han cedit més partits i els ha costat apropar-se a la zona alta de la classificació.
Pel que fa els equips de Sant Andreu de la Barca han quedat molt igualats quedant l'Aigüestosses SAB (setè) amb una victòria més que el CEDSAB (vuitè). Els degans dels dards catalans, el CD La Xarxa de Puig-reig han quedat en una modesta novena plaça, seguits de l’Esplugues CD i l'equip femení, CEDSAB AS que ha tancat la classificació.
En aquesta edició de la Lliga de Dards s'han assolit més tirades de màxima puntuació, de 180 punts, i han augmentat el nombre de partides amb menys de 15 dards, dades que denoten que el nivell dels dards catalans va a l'alça.

Webgrafia: Federació Catalana de Dards

No hay comentarios :

Publicar un comentario