jueves, 17 de febrero de 2011

Classificació Equips Lliga de Dards


La sisena jornada va refermar una setmana més al Cabrera CD com a líder després de guanyar al seu immediat perseguidor, La Parellada Team de Cambrils que malgrat perdre el seu segon partit manté la segona plaça a la Lliga de Dards de Tarragona. Per la seva part el Highland Cossetans Club de Dards va sumar la seva primera victoria amb un contundent 7-2 contra la Unió A, que malgrat ser un resultat amb grans diferència no reflexa la gran igualtat entre aquests equips, però aquesta setmana la sort va estar del costat de l'equip de Tarragona.
A Reus és va viure un nou derbi al Bar Goya on s'enfrentàven els dos equips locals, al partit d'anava la victòria va ser pel Goya Can Felip per la mínima de 4-5, i al partit de tornada la sort ha canviat al costat del CD Goya que també amb un resultat de 4-5 va igualar l'average particular entre els dos equips.
La classificació després de computar els resultats segueix de la següent manera:

Recordar-vos que a la secció de Dardos Acero hi podeu trobar la resta d'estadístiques de la Lliga, pel que fa a la Classificació del Rànking estem treballant per a que es pugui consultar dissabte mateix al 3er Open que es celebra al Highland de Tarragona. Ens trobem allà!

No hay comentarios :

Publicar un comentario