lunes, 22 de noviembre de 2010

Inicio Liga Recama Tarraco

Estas semanas están dando inicio las denominadas Ligas de Invierno. El pasado fin de semana ya se ha disputado la primera jornada de la denominada Liga Recama Tarraco. Su resonsable nos ha hecho llegar su primera clasificación:


Recordar que para cualquier aclaración, duda o pedir más información podéis contactar con Agustín Serrano telf. 627 560 293.

miércoles, 17 de noviembre de 2010

CLASIFICACIONES CAMPEONATO DE SALOU 2010 RECAMA TARRACO

Nos ha llegado a nuestro correo las clasificaciones del campeonato celebrado los días 13, 14 y 15 de noviembre gracias a su responsable en la provincia de Tarragona, Agustín Serrano. Asimismo nos ha hecho llegar una nota de agradecimiento que aquí reproducimos.


lunes, 15 de noviembre de 2010

Lliga de Tarragona 2010-2011

Es va celebrar al Bar Goya de Reus la reunió informativa de per organitzar la Lliga Provincial de Dards de Tarragona. Hi van assistir representants dels dos equips del Goya (Club Dards Ciutat de Reus), del Bar la Parellada, del Bar la Zona (de Reus) i del Highland (Cossetans Club de Dards). Van excusar-se equips del Bar la Unió i l'Orient, dels que hi ha constància que formaràn equips per a participar a la Lliga. També es va comentar la possible incorporació de més locals i per això és van assentar unes bases per aquesta temporada.
Els interessats en participar, bé sigui a nivell individual o bé voleu montar el vostre equip de pèl per a la Lliga podeu adreçar-vos al Bar Goya de Reus per confirmar la vostra participació o comunicar-ho a darderderosdetarragona@hotmail.com.

LLIGA 2010-2011
És va establir que la data d'inici de la competició sigui el dissabte 20 de novembre de 2010.
Hi haurà de termini fins el día 15 de novembre per a inscriure equips i fer els pagaments corresponents (*).
S'ha citat als capitans d'equips i jugadors per al proper 15 de novembre a les 20h-20.30h per a fer una reunió i sorteig de la lliga, on s'hauràn fer els pagaments oportuns.
Import Inscripció/fixa: es va acordar que es paguin 25,00 Euros/jugador, hi ha fins el dia 15 de novembre per fer efectiu el pagament.
Import Inscripció Equip: 0,00 Euros/Equip
El sistema de joc serà igual que en la darrera temporada: 6 enfrontaments individuals al millor de 3 jocs al 501 Doble Out, i 3 enfrontaments al millor de 3 jocs al 501 Doble Out. El sistema de canvi de jugadors serà igual que a la edició anterior, només es poden fer dos canvis en una sola parella, per primar la creació d'equips d'entre 6-8 jugadors i que es puguin formar més equips.

Els partits es disputarán en dissabte a les 17 hores, es prega puntualitat i previsió alhora d'aparcar i arribar a la seu de l'enfrontament en un marge de 10-15 minuts.
L'ajornament de partits s'haurà de fer en el termini de 24h avans de l'inici de l'enfrontament, és a dir, hi ha fins el divendres a les 17h per ajornar un partit. El capità de l'equip que vol ajornar el partit trucarà al capità de l'equip rival i al president del Comité de coordinació Gabi/Victor (jugadors externs en aquesta competició) o deixar avis al Bar Goya.
L'equip que accepta ajornar el partit, serà el que fixarà la nova data de l'enfrontament, que haurà de ser en el termini de 15 dies -a excepció per motius coneguts com a causa major-.
La Lliga de Tarragona es celebrarà en el format de 2 dissabtes partits de Lliga i 1 dissabte Open corresponent al Rànking puntuable. La seu de cada equip (local/bar/pub) que participi a la lliga tindrà dret a organitzar un Open, l'ordre del qual s'establirà a la reunió de captinas del dia 15 de novembre. Si un local compta amb dos o més equips tindrá dret a poder organitzar tants Opens com equips participans tingui a la lliga.

Per a més informació us podeu adreçar al Bar Goya de Reus o bé per correu electrónic a darderosdetarragona@hotmail.com.

(*) A la reunió s'aclararán els dubtes que tingueu.

miércoles, 10 de noviembre de 2010

20e Campionat de Catalunya (III)

Aquí tenim el reportatge de la competició editat per Vatua l'Olla Produccions per a UFEC Tv. Un reportatge que resumeix amb ets i uts tota el 20è. Campionat de Catalunya de Dards 2010.
Disfruteu-lo!!
Un reportatge firmat per en Jordi Palau.

Webgrafia: Ufec.tv (veure video aquí)

martes, 9 de noviembre de 2010

20è Campionat de Catalunya de Dards (II)

Traduce esta notícia aquío aquí.
Les classificacions del 20è Campionat de Catalunya de Dards són les següents:

INDIVIDUAL FEMENÍ
1a. Isi Chaparro (C.E.D.S.A.B.)
2a. Laura Damont (C.E.D.S.A.B.)
3a. Dolores Cascales (C.E.D.S.A.B.)
3a. Jessica Motos (C.E.D.S.A.B.)

INDIVIDUAL MASCULÍ
1er. Raul Invernón (C.D. Venècia)
2on. Xavier Plà (C.D. Guardiola)
3er. Ignasi Basullas (C.D. Venecia)

PARELLES FEMENINES
1a. Isi Chaparro-Laura Damont (C.E.D.S.A.B.)
2a. Dolores Cascales-Jessica Motos (C.E.D.S.A.B.)
3a. Maria del Mar Garcia-Mar (C.E.D.S.A.B.)
4a. Dolors Perpinyà-Queralt Bartrons (C.D. La Xarxa)

PARELLES MASCULINES
1er. Fco.Javier González-Àngel Porras (C.D. Montcada)
2on. José A.de Sousa-Fernando Gavilán (C.D. Ciutat de Reus)
3er. Antonio Muñoz-Julio Tejada (C.D. Montcada)
3er. Ignasi Basullas-Jose Reina (C.D. Venecia)

CLUBS :

CLASSIFICACIÒ

Partid.

Partid.

Dif.

Partit

Partit

FINAL

Guany.

Perd.

Partid.

Guany.

Perd.

DARDEROSDETARRAGONA.COM
1er. CD Montcada 104 46 58 10 0
2on. CD Ciutat Reus 97 53 44 7 3
3er. CD Ripoll 85 65 20 6 4
4rt. CD Venècia 83 67 16 8 2
5è. Aigüestosses 82 68 14 7 3
6è. CD Guardiola 82 68 14 5 5
CD d'Aro 80 68 12 6 4
CEDSAB 58 90 -32 2 8
CD El Vendrell 57 93 -36 2 8
10è CD La Xarxa 54 96 -42 2 8
11è Esplugues CD 41 109 -68 0 10
DARDEROSDETARRAGONA.COM
Properament publicarem més detalls, imàtges i curiositats.

lunes, 8 de noviembre de 2010

20è Campionat de Catalunya de Dards

Traduce esta notícia aquí o aquí.

El passat cap de setamna es va celebrar a Puig-Reig, localitat del Club de Dards La Xarxa, el Club degà de Catalunya, el 20è Campionat de Catalunya de Dards on hi van participar prop de 200 esportistes. En aquesta edició es van poder disputar els partits amb la diana Blade 4, una diana de última generació que fa poc que s'ha presentat, gràcies a la col·laboraicó dels esportistes locals, que van fer mans i mànegues per a que arribèssin per aquest esdeveniment.
La competició va ser co-organitzada per la Federació Catalana de Dards i el CD La Xarxa.

La primera jornada va servir per donar la benvinguda a tots els esportistes i celebrar el Campionat de Clubs en la modalitat de Round Robbin, tots contra tots. Els partits es van disputar a 15 punts, que es jugàven en cinc enfrontaments per partit. Els inicis el Club Dards Ripoll es va situar al capdavant de la classificació, d'on va ser rellevat pel CD Venècia fins a la meitat de la competició quan el CD Montcada va assolir el primer lloc i va saber mantenir fins al final. La segona possició va ser pel CD Ciutat de Reus que amb un final pletòric (0-15 contra el CD Esplugues i 0-15 contra el CD El Vendrell) va sumar prous punts per assegurar-se la segona plaça.
El CD Ripoll va anar de més a menys i poc a poc va anar cedint punts baixant fins a la cinquena possició, al final, va encaixar bons resultats en els darrers partits que li van permetre assolir la tercera plaça.
Al quart lloc el CD Venècia que va començar una mica malament però que va saber adreçar la situació i resoldre els partits amb bons resultats que van ser insuficients per escalar més possicions a la classificació.
El bon ritme dels partits van provocar que el final de la competició arribés avans de l'hora prevista.

La segona jornada va ser el torn per al es competicions Individuals i Parelles de gènere (masculí i femení). Pel que fa en la modalitat femenina hem de destacar un nom, el de l'esportista del CEDSAB, Isi Chaparro, que va assolir proclamar-se campionat individual i campiona en parelles amb Laura Damont, que va fer el segon lloc al campionat individual.

Pel que fa al genere masculí en parelles la final va ser molt renyida i els nervis van provocar erros en ambdos contrincants donant molta més emoció al partit. La parella formada per Xavi Cruz i Àngel Porras (CD Montcada) va estar més encertada als dobles i va poder derrotar a José Sousa i Fernando Gavilán del CD Ciutat de Reus.

La última competició en començar fou la més important, el Campionat Individual Masculí, on hi va haver un alt nivell entre els participants i on moltes partides es van resoldre al desempat. La final va iniciar-se molt igualada entre Xavi Plà i Raul Invernón, en Xavi es va possar davant al marcador però poc a poc en Raul va anar escurçant distàncies fins a guanyar el punt que el proclamava campió de Catalunya 2010.

Durant el cap de setmana s'han jugat 360 partits i prop de 1300 jocs al 501 Doble Out (acabat en doble), han participat quasi 200 esportistes i s'han fet més de 200.000 llançaments de dards a les 16 dianes que ha comptat aquesta edició.
El diumenge el Club Dards la Xarxa, co-organitzador va oferir una paella popular per a 150 començals.

Properament publicarem les classificacions i les millors imàtges de la competició.

viernes, 5 de noviembre de 2010

XX Campeonato Nacional 2010 Bullshooter SL

El pasado fin de semana tuvo lugar en Benidorm el por muchos esperado XX Campeonato Nacional 2010 de Bullshooter SL. La verdad es que después del celebrado en Salou el pasado año las diferencias están a la vista, y en general han sido a mejor. El campeonato este año ha tenido lugar en un solo fin de semana, y ha sido en un único lugar, concretamente en el PALAU MUNICIPAL D'SPORTS L'ILLA de Benidorm (Alicante).


Las instalaciones empezaron a prepararse el lunes por la mañana con la instalación de más de 260 dianas, en una contra reloj de apenas 4 días para acondicionar lo que es un pabellón de deportes en un recinto de juego para los dardos.
Las competiciones empezaron la tarde/noche del jueves 28 con el previo denominado 'Copa Benidorm'. La participación no fue destacada, 170 en masculino y 50 en féminas. Continuaron el viernes 29 con las individuales por la mañana y las parejas por la tarde, todas ellas repartiendo a los jugadores en tres categorías así como una individual femenina. Ya en esos momentos, los más de 4000 m2 de pista se podrían prever que podrían quedarse pequeños. Se esperaba que pasaran por el pabellón unas 10000 personas durante el fin de semana y posiblemente se llego con seguridad. Todos los servicios preparados para la ocasión estuvieron al limite de sus posibilidades en ciertos momentos; la barra de bar se quedo corta, el servicio de megafonía no destacaba por encima del murmullo de la gente, los aseos eran escasos y creaban colas, el transitar por la sala incomodo, colas en las inscripciones... Todo ello tiene un culpable; la cantidad de jugadores con derecho a inscribirse, facilmente se alcanzaban cuadrantes de 256 jugadores. Unos números nos darán idea de que niveles se mueven; en individual C fueron unos 240, 300 en B y 330 en A, en femenino se quedaron en 100. En parejas C fueron 260, 250 en B y 240 en A. Esta considerable participacion hace difícil posiblemente cualquier previsión. Se pudieron observar en el pabellon la instalacion de equipos o puntos de información de lo que seguro será en un futuro una ayuda para informar del transcurso de las partidas a los participantes como también ayudar en las inscripciones, que en esta ocasión no estuvieron a la altura de las circunstancias en ciertas ocasiones. Esperamos que para próxima veces la cosa funcione mejor.


El sábado 30 se dedicó a las competiciones por equipos. Mas de 1.500 equipos inscritos en las 4 diferentes categorías. Por desgracia y dadas múltiples circunstancias tanto por parte de la organización como por los equipos -todo hay que decirlo-, las competiciones se alargaron hasta altas horas de la madrugada. De esas circunstancias es culpable tanto la poca previsíon por parte de la organización en usar varias maquinas (si las circunstancias lo permitieran) como de los jugadores, que retrasaban conscientemente la entrega de actas para darse tiempo de descanso. Era fácil ver actas en el bar, zona de fumadores e incluso aseos. En definitiva, la organización en este y otros aspectos tiene que tomar consciencia, asumir más responsabilidades y aumentar el control.El domingo se dejo para las finales, de las cuales algunas se continuaron disputando encima del escenario. Una entrega de premios rápida con el reparto de mas de 60 trofeos y 24 viajes a LAS VEGAS para el mundial. Este año también se repartieron premios en metálico correspondientes todas ellas a las inscripciones.

La tarde del domingo fue momento para el Campeonato por equipos valedero para Shangai, el cual no destaco por su gran participación teniendo en cuenta la importancia y suculento del premio. Tenéis todos los resultados en la web http://www.tododardos.com/ así como una considerable colección de fotografias que dan muy bien a entender como fue el fin de semana y el Nacional.

Ahora queda esperar a la proxima edición y hacer lo posible para clasificarse, pues dada la envergadura que esta tomando el campeonato no sería de extrañar que tomaran medidas para bajar la participación. Jugar la liga de invierno y como siempre pasarlo bien jugando a los dardos, y mejor aun conociendo a jugadores del resto de España y ayudar a potencias este deporte de los dardos.

Desde aquí felicitar a los ganadores y a todos los jugadores con los que nos hemos relacionado durante estos días asi como un recuerdo para la organización. Si alguno tiene alguna foto o vídeo interesante, recordar que podéis mandárnosla por email o incluso publicarla directamente en nuestro espacio en Facebook.
Fotos: Lidia Molina y Fernando Garcia Artos