lunes, 15 de noviembre de 2010

Lliga de Tarragona 2010-2011

Es va celebrar al Bar Goya de Reus la reunió informativa de per organitzar la Lliga Provincial de Dards de Tarragona. Hi van assistir representants dels dos equips del Goya (Club Dards Ciutat de Reus), del Bar la Parellada, del Bar la Zona (de Reus) i del Highland (Cossetans Club de Dards). Van excusar-se equips del Bar la Unió i l'Orient, dels que hi ha constància que formaràn equips per a participar a la Lliga. També es va comentar la possible incorporació de més locals i per això és van assentar unes bases per aquesta temporada.
Els interessats en participar, bé sigui a nivell individual o bé voleu montar el vostre equip de pèl per a la Lliga podeu adreçar-vos al Bar Goya de Reus per confirmar la vostra participació o comunicar-ho a darderderosdetarragona@hotmail.com.

LLIGA 2010-2011
És va establir que la data d'inici de la competició sigui el dissabte 20 de novembre de 2010.
Hi haurà de termini fins el día 15 de novembre per a inscriure equips i fer els pagaments corresponents (*).
S'ha citat als capitans d'equips i jugadors per al proper 15 de novembre a les 20h-20.30h per a fer una reunió i sorteig de la lliga, on s'hauràn fer els pagaments oportuns.
Import Inscripció/fixa: es va acordar que es paguin 25,00 Euros/jugador, hi ha fins el dia 15 de novembre per fer efectiu el pagament.
Import Inscripció Equip: 0,00 Euros/Equip
El sistema de joc serà igual que en la darrera temporada: 6 enfrontaments individuals al millor de 3 jocs al 501 Doble Out, i 3 enfrontaments al millor de 3 jocs al 501 Doble Out. El sistema de canvi de jugadors serà igual que a la edició anterior, només es poden fer dos canvis en una sola parella, per primar la creació d'equips d'entre 6-8 jugadors i que es puguin formar més equips.

Els partits es disputarán en dissabte a les 17 hores, es prega puntualitat i previsió alhora d'aparcar i arribar a la seu de l'enfrontament en un marge de 10-15 minuts.
L'ajornament de partits s'haurà de fer en el termini de 24h avans de l'inici de l'enfrontament, és a dir, hi ha fins el divendres a les 17h per ajornar un partit. El capità de l'equip que vol ajornar el partit trucarà al capità de l'equip rival i al president del Comité de coordinació Gabi/Victor (jugadors externs en aquesta competició) o deixar avis al Bar Goya.
L'equip que accepta ajornar el partit, serà el que fixarà la nova data de l'enfrontament, que haurà de ser en el termini de 15 dies -a excepció per motius coneguts com a causa major-.
La Lliga de Tarragona es celebrarà en el format de 2 dissabtes partits de Lliga i 1 dissabte Open corresponent al Rànking puntuable. La seu de cada equip (local/bar/pub) que participi a la lliga tindrà dret a organitzar un Open, l'ordre del qual s'establirà a la reunió de captinas del dia 15 de novembre. Si un local compta amb dos o més equips tindrá dret a poder organitzar tants Opens com equips participans tingui a la lliga.

Per a més informació us podeu adreçar al Bar Goya de Reus o bé per correu electrónic a darderosdetarragona@hotmail.com.

(*) A la reunió s'aclararán els dubtes que tingueu.

No hay comentarios :

Publicar un comentario