lunes, 8 de noviembre de 2010

20è Campionat de Catalunya de Dards

Traduce esta notícia aquí o aquí.

El passat cap de setamna es va celebrar a Puig-Reig, localitat del Club de Dards La Xarxa, el Club degà de Catalunya, el 20è Campionat de Catalunya de Dards on hi van participar prop de 200 esportistes. En aquesta edició es van poder disputar els partits amb la diana Blade 4, una diana de última generació que fa poc que s'ha presentat, gràcies a la col·laboraicó dels esportistes locals, que van fer mans i mànegues per a que arribèssin per aquest esdeveniment.
La competició va ser co-organitzada per la Federació Catalana de Dards i el CD La Xarxa.

La primera jornada va servir per donar la benvinguda a tots els esportistes i celebrar el Campionat de Clubs en la modalitat de Round Robbin, tots contra tots. Els partits es van disputar a 15 punts, que es jugàven en cinc enfrontaments per partit. Els inicis el Club Dards Ripoll es va situar al capdavant de la classificació, d'on va ser rellevat pel CD Venècia fins a la meitat de la competició quan el CD Montcada va assolir el primer lloc i va saber mantenir fins al final. La segona possició va ser pel CD Ciutat de Reus que amb un final pletòric (0-15 contra el CD Esplugues i 0-15 contra el CD El Vendrell) va sumar prous punts per assegurar-se la segona plaça.
El CD Ripoll va anar de més a menys i poc a poc va anar cedint punts baixant fins a la cinquena possició, al final, va encaixar bons resultats en els darrers partits que li van permetre assolir la tercera plaça.
Al quart lloc el CD Venècia que va començar una mica malament però que va saber adreçar la situació i resoldre els partits amb bons resultats que van ser insuficients per escalar més possicions a la classificació.
El bon ritme dels partits van provocar que el final de la competició arribés avans de l'hora prevista.

La segona jornada va ser el torn per al es competicions Individuals i Parelles de gènere (masculí i femení). Pel que fa en la modalitat femenina hem de destacar un nom, el de l'esportista del CEDSAB, Isi Chaparro, que va assolir proclamar-se campionat individual i campiona en parelles amb Laura Damont, que va fer el segon lloc al campionat individual.

Pel que fa al genere masculí en parelles la final va ser molt renyida i els nervis van provocar erros en ambdos contrincants donant molta més emoció al partit. La parella formada per Xavi Cruz i Àngel Porras (CD Montcada) va estar més encertada als dobles i va poder derrotar a José Sousa i Fernando Gavilán del CD Ciutat de Reus.

La última competició en començar fou la més important, el Campionat Individual Masculí, on hi va haver un alt nivell entre els participants i on moltes partides es van resoldre al desempat. La final va iniciar-se molt igualada entre Xavi Plà i Raul Invernón, en Xavi es va possar davant al marcador però poc a poc en Raul va anar escurçant distàncies fins a guanyar el punt que el proclamava campió de Catalunya 2010.

Durant el cap de setmana s'han jugat 360 partits i prop de 1300 jocs al 501 Doble Out (acabat en doble), han participat quasi 200 esportistes i s'han fet més de 200.000 llançaments de dards a les 16 dianes que ha comptat aquesta edició.
El diumenge el Club Dards la Xarxa, co-organitzador va oferir una paella popular per a 150 començals.

Properament publicarem les classificacions i les millors imàtges de la competició.

No hay comentarios :

Publicar un comentario