miércoles, 27 de enero de 2010

Reunió Urgent

Els esportistes i capitans de la Lliga de Dards del Camp de Tarragona 2010 estan convocats aquest divendres a les 20h. al Bar Goya de Reus per tractar diferents temes urgents.
Principalment tractarem temes relacionats amb el Rànkings / Open que aquest cap de setmana iniciem, com també per resoldre els dubtes que hagin sorgit en les dues primeres jornades de la Competició.
A nivell de Rànkings / Opens: hem de definir si fem categoria única o dues categories, determinar: com farem la recaptació de les inscripcions, imports o percentatges que destinarem per als premis de l’Open i per a la classificació final, número d’esportistes que accedeixen a premis / obsequis de l’Open, si es juga al millor de tres o cinc partides al 501 Doble Out, si ho seguim fent els quadrants a KO directe, sistema de puntuació per confeccionar el Rànking, equip/s que i com gestionaran les classificacions, i qualsevol altre apartat que sorgeixi durant la reunió.
Per altra banda resoldrem dubtes referents als canvis durant els enfrontaments, confusió amb els sobrenoms/noms dels esportistes a l’hora de validar les actes, revisar inscripcions pendents d’abonar...
Com en totes les reunions i decisions que s’estan duent a terme i gestionant aquesta Lliga 2010 com més esportistes, capitans/capitanes, responsables i jugadors/es hi assisteixin millor que millor.

Passa-ho a les persones interessades-esportistes-capitans d'equips.

ÚLTIMA ACTUALIZACIÓ: Ja hem rebut tots els resultats de la darrera jornada i hem actualitzat l'espai web de la Lliga de Dards Camp de Tarragona 2010 on amés ja pots consultar les estadístiques individuals, parelles, máxim tancament, 180's, estadístiques d'equip, resultats com a visitant/local i si ens feu arribar fotos via SMS o E-mail a darderosdetarragona@hotmail.com les anirem afegint als albums de fotos.

No hay comentarios :

Publicar un comentario