jueves, 8 de octubre de 2009

Fira de Cervesa Artesana a Torredembarra

La majoria dels jugadors de dards ens agrada la cervesa i aquest dissabte 10 d'octubre tenim una cita de 11h. a 01h. a la Fira de la Cervesa Artesana en Torredembarra, a la Plaça del Castell.

La noticia que hem rebut diu que "El municipi de Torredembarra serà la seu el dissabte dia 10 d’octubre de la 1a Festa de la Cervesa Artesana. Es tracta d’una iniciativa encapçalada per la Cervesa Estraperlo amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra. En aquesta primera edició seran 10 els estands que es podran trobar a la Plaça del Castell. Cada un d’ells oferirà la seva cervesa a 1,5 euros el got. Entre elles es compten la mateixa Estraperlo (Torredembarra), la Rosita (Tarragona), la Dedues (La Garrotxa), la Glops (Hospitalet de Llobregat) i la Companyia cervesa del Montseny, entre d’altres.

Segons Roger Núñez, de Cervesa Estraperlo, “enguany serà quelcom més modest per veure quina rebuda té. A partir de l’any que ve intentarem oferir més activitats”. Tot i això, però, per aquesta primera edició ja s’han programat diferents espectacles de música en viu durant tot el dia i un servei de menjar fet a la llenya. La cita per als amants d’aquest líquid daurat serà el 10 d’octubre a partir de les 10h i fins a la una de la matinada".

1 comentario :

  1. Gràcies per compartir aquest article aquí sobre el Catalunya. El vostre article és molt informatiu i el compartiré amb els altres amics, ja que la informació és realment molt útil. Seguiu compartint la vostra feina excel·lent. comprar cervesa a Catalunya

    ResponderEliminar