lunes, 19 de octubre de 2009

Classificació Lliga Provincial 2009

Traducir esta noticia

Aquest cap de setmana hem rebut la classificació final de la Lliga Provincial de Dards punta d'acer organitzada per la Federació Catalana de Dards -coordinada per la Delegació Territorial de Tarragona- i que va finalitzar el passat... 23 de maig del 2009.
Un any més el guanyador de la competició ha estat el C.D. Reus que tant sols ha cedit un partit en tota la lliga, exactament contra el Sunset per 2 a 7 a la sisena jornada. La revalidació del títol de Lliga no ha estat una sopresa ja que l'equip compte amb esportistes de solvéncia contrastada.
La lluita pel segon lloc i les següents posicions ha estat força renyida, però finalment el Sunset ha mantingut la segona posició que va agafar als inicis de temporada 'in extremis' ja que ha empatat a punts amb el C.D. Cossetans - Highland Tarragona que amb menys jocs a favor s'ha hagut de conformar en una meritoria tercera plaça. La quarta posició se l'ha adjudicat el Goya-Can Felip per tant sols dos jocs de diveferencia amb La Palmera que ha quedat cinquena amb els mateixos punts. Mentre el Goya A ha eludit la darrera posició que ha ocupat el Papis de Torredembarra.
Cliquejar sobre la imatge per ampliar

Per consultar la Classificació, els resultats de totes les jornades i l'evolució de la Classificació jornada a jornada anar a Resultats Lliga Tarragona FCD.

És curiós que en ple procès de vot de censura vers la Junta Directiva de la FCD, 4 mesos després de finalitzar la lliga i tot just finalitzar la primera fase del Nacional Bullshooter SL 2009 on han participat els Darders de Tarragona s'hagi rebut finalment la classificació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario