miércoles, 17 de junio de 2009

Tarragona Activitats:

La festa de Sant Joan 2009 a Reus
Aquí us detallem alguns dels principals actes del Sant Joan i els reusencs están en plenes festes de Sant Pere.

18.00 h al CAMPANAR DE LA PRIORAL DE SANT PERE, en el punt més alt del seu pinacle major, Hissada de la Bandera de Reus.
18.00 h pels CARRERS DEL CENTRE, amb motiu de la Diada dels Països Catalans, cercavila del Gegant Carrasclet i del Ball de Pere Joan Barceló.
18.30 h a la PLAÇA DEL MERCADAL, ballada de sardanes amb la Cobla Reus.
19.00 h a LA PALMA, espectacle “El mago de Oz”, amb motiu del 25è aniversari de l’escola de dansa i companyia de dansa de M. Carmen Fraga.
21.00 h a la PLAÇA DEL MERCADAL, encesa de la foguera de Sant Joan, a càrrec de Pilar Pérez López, regidora Cap d’Àrea de Participació i Ciutadania.
22.00 h pels CARRERS DEL CENTRE, Cercavila de Foc, amb la participació del Ball de Diables, el Ball de Diables infantil, el Drac, el Drac Petit, la Cabra i la Víbria de Reus. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer Major, carrer de la Puríssima Concepció, plaça del Teatre, carrer de l’Abadia, plaça de la Farinera, carrer Aleus, carrer Donotea, carrer del Vidre i plaça del Mercadal.
22.30 h al PARC DE LA FESTA, Barraques de Festa Major “Festival Festur” amb els grups Costo Rico, Sota Zero, Tumbuctú i Poker’s. A la mitja part, rècord de Coca de Sant Joan, amb degustació per a tothom i correfoc. La banda barcelonina Costo Rico, després de 10 anys a la carretera i més de 500 concerts a l’esquena, treu al carrer un disc molt madur i molt treballat on, sense deixar enrera la seva particular fusió, vol aprofundir en estils tan seus com el reggae, la rumba catalana i la salsa. Amb un toc de rock, Colorin Colorao representa el seu treball més sincer i enèrgic. Sota Zero, que acaba de treure un nou disc anomenat com el seu estil de música, Elèctric Rumba, és una formació de set músics que enguany creua fronteres per primer cop per recórrer Europa. Tumbuctú, sobre una base de reggae, complementada amb tocs de funk, rumba, flamenc o latin amb algunes incursions estisses, crea un mestissatge musical ple de color i energia que fa dels seus directes una autèntica festa. Poker’s, nascut el 2007 es caracteritza per ser un grup de directes que transmet força i energia al públic a través de la seva música.

Webfrafia: www.fesstesreus.cat

No hay comentarios :

Publicar un comentario