viernes, 19 de junio de 2009

Tarragona Activitats:

La nit de Sant Joan 2009 a Tarragona
Amb la Diada de Sant Joan, arribarà la revetlla del 23 de juny a la nit, on s’ha programat l’encesa de la foguera, la cercavila de foc i l’encesa de la foguerada central de la nit a la Plaça de la Font amb la revetlla, aquest any a càrrec de la banda Fundación No Hay Manera. Pel que fa a la música programada a l’escenari de la platja, engegarà a les 18h de la tarda i s’allargarà fins l’endemà a les 6h. A les 24h serà el torn de la Sant Joan Beach Party 09, amb tots els èxits dels 80 i els 90.

Els principals actes:
Dimarts 23 de juny
18 h fins a les 6 h, platja Miracle. MÚSIQUES ELECTRÒNIQUES: col·lectiu Butoh Colours/Tren-k.
21 h, pl. Mitja Lluna. TRONADA DE LA PIROTÈCNIA IGUAL. Tot seguit, LA TRADICIONAL MOSCATELLADA amb coques i moscatell, enguany en la seva 25ena edició.
23 h, platja Miracle. MÚSICA CHILL OUT a peu de sorra per començar la nit amb bones vibracions. Tot Música 105.1 / Loca FM 106.1
23 h, des de la pl. Mitja Lluna i fins a la pl. de la Font. ENCESA DE LA FOGUERA I CERCAVILA DE FOC. El Drac de Llorenç del Penedès i el Ball de Diables de Sant Pere de Ribes s’uneixen a la celebració de la nit més màgica dels Països Catalans. Itinerari: Unió, Rambla Nova, Sant Agustí, Portalet i pl. Font.
24 h, pl. Font. ENCESA DE LA FOGUERADA CENTRAL DE LA NIT. Tot seguit, REVETLLA amb la banda Fundación No Hay Manera.
24 h, platja Miracle. CONTINUACIÓ DE LA NIT DE MÚSIQUES ELECTRÒNIQUES.
24 h, platja Miracle. SANT JOAN BEACH PARTY 09. Tot Música 105.1 i Loca FM 106.1 ens ofereixen una nit de música amb tots els èxits dels 80, 90 i actuals, combinats amb la millor música dance comercial per no parar de ballar, fins que el cos aguanti, de les mans de Ruben Teixeira (BCN) & Xikket (VX Tàrraco Electrònica).

Dimecres 24 de juny
19:30 h, pl. de la Font. CASTELLS: Xiquets de Tarragona, Jove Xiquets de Ta-rragona, Xiquets del Serrallo i Castellers Sant Pere i Sant Pau.

Webgrafia: Ajuntament de Tarragona

No hay comentarios :

Publicar un comentario