viernes, 29 de mayo de 2009

XIX Campionat de Catalunya de Clubs

Traduce esta noticia

Demà es celebra el XIX Campionat de Catalunya de Clubs al Pavellò Josep Plà de Sant Andreu de la Barca, competició que organitzada per la Federació Catalana de Dards amb la col·laboració del Club Esportiu de Dards de Sant Andreu de la Barca (CEDSAB).

La edició de l'any passat fou molt disputada i fins a la revisió dels resultats no es van definir les primeres posicions de la classificació que us recordem a continuació:
1. Aigüestosses de Llob. CD. * 249 punts
2. CD. Ciutat de Reus * 235 punts
3. CD 501 * 233 punts
4. C.E.D.S.A.B. * 225 punts

Pel que fa a la participació dels Clubs del Camp de Tarragona, aquest cap de setmana només hi será present el C.D. Ciutat de Reus (conegut com el Goya) ja que per motius de força major i manca d'efectius el Cossetans C.D. ha hagut de declinar a darrera hora la seva participació. De totes maneres esperem i desitgem que l'equip del Ciutat de Reus millori la seva participació de l'any passat i es proclami campió de la competició.


CD Ciutat de Reus / CEDSAB (Co-organitzadors)

De la provincia de Tarragona també hi participará el Club Dards El Vendrell, un equip amb una dilatada trajectòria on sempre han fet un molt bon paper i la constància dels seus esportistes els dona molts bons resultats. Des d'aquí també els hi desitgem sort, com a la resta de participants.

No hay comentarios :

Publicar un comentario