miércoles, 11 de marzo de 2009

6a. Jornada de pèl

Aquest dissabte torna la lliga de pèl, la penúltima jornada abans de finalitzar la primera volta i on la màxima atenció estarà posada en els resultats: el Goya Can Felip necessita guanyar per recuperar la segona posició, ja que Highland descansa i llavors baixaria a la tercera posició. El Sunset mirará de derrotar al líder CD Reus i apropar-se més a la zona alta de la classificació, mentre per altra banda el Goya A i La Palmera lluitarán per endur-se els tres punts que el deixarien per sobre del seu mateix rival de la jornada. Per la seva part La Oficina intentará fer-se amb la primera victoria a la present Lliga Provincial i començar a escalar posicions de cara a la segona volta.

Anada 6 - Data: 28/02/2009
CD Reus Vs Sunset
Goya A Vs La Palmera
Highland - Cossetans CD. Vs Bye
La Oficina Vs Goya Can Felip

Si voleu veure alguna de les partides de dards punta d'acer podeu apropar-vos a les seus dels equips locals que trobareu en el següent directori (verue aquí).
Us recordem que mentre s'està disputant un partit les fotos s'han de fer sense 'flax' per no destorbar la concentració dels esportistes, i si les voleu compartir les podeu enviar a darderosdetarragona@hotmail.com o via mms/bluetooth a qualsevol dels col·laboradors de la web.

No hay comentarios :

Publicar un comentario