jueves, 11 de diciembre de 2008

Una diana per La Marató. II Open Solidari

Un any mes arriba i per segon any consecutiu, el Club Dardos Tarragona, organitza un campionat solidari per tal de recaudar fons per una causa justa, que en aquesta edició anirà per la cura i tractament de les malalties mentals greus.


'Una de cada quatre persones ho patirà en algún moment de la seva vida': Aixó vol dir que si un equip de dards són quatre jugadors, un d’ells pot esdevenir un malalt mental greu en un futur. Per aixó demanem el vostre suport en aquest acte benéfic fent el que més ens agrada: Jugar a Dards!

Aquest any, a mes a mes, hem ampliat la competició, dissabte farem un campionat de parelles boges on hi haurà trofeu per a les tres parelles millor clssificades (2 trofeus per parella). Diumenge arribarà el torn del campionat individual on hi hauràn dues categories masculines i una femenina amb més trofeus per als tres millors classificats de cada categoria. La competició està oberta a tothom: grans i petits, esportistes habituals i ocasionals, i fins i tot per aquells que fa temps que no juguen a dards.

En la anterior edició vam recaudar mes de 1000 €. Aquest any, amb el teu suport, esperem aumentar aquesta xifra. Comptem amb tu, per tal de demostrar a tothom que els dards son un esport en moviment i amb un gran creixement. Vine i porta un amic/amiga i promocionem els dards tot contribuint en una causa solidaria.

Fes la teva diana per La Marató!

Nota: per veure totes les activitats que s'organitzen relacionades amb La Marató consulteu la web de la Fundació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario