jueves, 29 de mayo de 2008

Resultats de la Lliga de pèl

Traduce esta notícia

El cap de setmana passat es va celebrar una jornada més de la Lliga de pèl de la provincia de Tarragona, que principalment es juga en dissabte per la tarda a les 17 hores i és organitzada pel Club Goya y homolagada per la Federació Catalana de Dards.
El programa de competició emparellava per aquesta darrera jornada els dos equips que encapçalen la classificació, el Poetas del Goya (Reus) i el Club Dards Reus (Reus), un partit trascendental per les aspiracions al títol de lliga d'ambdos equips. El partit, celebrat al Bar Orient, va tenir un resultat ajustat de 4 a 5 a favor del C.D.Reus que continua així la seva imbatibilitat a la competició de dards convencionals.
La casualitat es que aquest cap de setmana també es van creuar els dos equips cuers de la Lliga i també van obtenir el mateix resultat essent el Highland Tarragona (Tarragona) qui va endur-se la victória sobre el Goya A (Reus) que se li ha posat complicat per abandonar la darrera posició.

Durant la jornada es van disputar altres partits així que a continuació us detallem tots. els resultats:

Goya A
4 - 5 Highland Tarragona
Extremeño
4 - 5 Sunset
Papis
3 - 6 Goya-Can Felip
Poetas del Goya
4 - 5 C.D.Reus

Agrair novament al Kiko del Club Goya els resultas facilitats per apoder-los publicar en aquest espai.
Si teniu imátges dels enfrontaments i de les partides ens les feu arribar al correu de la web: darderosdetarragona@hotmail.com.

No hay comentarios :

Publicar un comentario