jueves, 10 de enero de 2008

Tarragona Activitats

Traduce esta notícia

Aquests dies a la ciutat de Tarragona ha arribat l'espai 'Avanza', una carpa d'exposició i tallers que pretén apropar als ciutadans les novetats en matèria de tecnologies de la informació, crear nous usuaris i informar de les accions que duen a terme conjuntament les diferents administracions per a desenvolupar el 'Plan Avanza'.

La instal·lació ja ha estat portada a una vintena de ciutats de tot l'estat i ha estat visitada per més de 155.000 persones. A Tarragona hi romandrà fins diumenge 13 de gener, al Parc de la Ciutat. Amb tot, es pot trobar informació de l'espai a diversos indrets de la ciutat on s'han distribuït informadors i estands amb un número vint gegantí en al·lusió als vint milions d'internautes que hi ha arreu de l'estat.

Una bona oportunitat per aproparnos a les noves tecnologies i preguntar els dubtes que tenim sobre internet, telefonia móbil, equips de música i altres tecnologies de la informació i comunicació. Ah! regalen samarretes i els cursos són totalment gratuits.
Curiositats: Tarragona Internet (TINET) és l'Organisme Autónom per a la Societat de la Informació (OASI) pioner a l'estat en apropar internet a la població i que avui en dia ofereix encara el seu servei de forma gratuita. Per dir-ho d'alguna manera gràcies a Tinet molts dels ciutadans ens hem iniciat a internet amb relativa facilitat i comoditat.

Webgrafia: Tinet y el Plan Avanza del Ministerio de Industria, Turismo y comercio.

No hay comentarios :

Publicar un comentario