domingo, 16 de diciembre de 2007

Una diana per La Marató! on line!

Traduce esta notícia

El CLUB DARDOS TARRAGONA està organitzant el I Open Solidari, on tota la recaptació de l'event, inclosa la del bar, anirá destinada a la Fundació Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties cardiovasculars. A la seu de la Colla Jove Xiquets de Tarragona els participants han anat arribant puntualmenet i s'han inscrit a la taula d'organització, que ja ho tenia tot enllestit. S'han citat jugadors de Reus, de Tarragona, del Catllar, Torredembarra... que amb il.lusió no han volgut faltar en aquest acte i s'han pogut complentar un quadrant femení d'onze jugadores i un quadrant complert de 32 jugadors en categoria masculina.

El bon dia ha acompanyat i a fet que curiosos s'apropessin fins el local de la Colla Jove (que desinteresadament ha cedit l'espai), i no han dubtat al saber que era per una bona causa en comprar butlletes pel sorteig de dos pernils i en pendre una consumició tot mirant encuriosits les partides que es disputaben.

Aquesta tarda es disputarà l' Open per parelles, així que encara sou a temps de col.laborar. Us esperem a la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. I per a que aneu fent boca us adjuntem aquest vídeo. Animeu-vos!!






Les entitats que hanc col.laborat en aquest event són: Club Dardos Tarragona, Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, Ofi Tarraco, Federació Catalana de Dards i Bullshooter S.l.

No hay comentarios :

Publicar un comentario