jueves, 1 de marzo de 2007

Competicions: III Open Clasificatori d'Acer

Traduce esta notícia aquí o aquí.

Aquest dissabte es va celebrar el III Open del Ranking Individual de la Lliga de Dardos d'Acer. L'escenari per la pugna d'aquests punts classificatoris ha sigut de nou al Bar Goya (al tenir dos equips li correspon fer un open per equip).

A les 17 hores es realitzà el sorteig on de nou es va utilitzar un quadrant de 64 jugadors degut l'alt nombre de participants. El bon ambient entre els jugadors i els aficionats que s'hi van apropar va provocar veure de nou grans partides on, per exemple, el José González Matillas 'Chuk' va conseguir una tirada de 180 punts i el màxim tancament de la jornada. Sens dubte un bon reflex del bon moment que estàn vivint els dardos a pèl a Reus i Tarragona.

El resultat final fou:
1er. Antonio Manuel Camacho Arredondo (C.D.Reus)
2on. José González Matillas (La Palmera-Reus)
3er. Víctor Manuel Perea Santana (Goya B-Reus)
4rt. Juan Díaz Torres (Papis-Torredembarra)

I la classificació general segueix encapçalada per Gabriel Olivé (Climent) amb 53 punts, d'aprop el segueix en José González (La Palmera) amb 51, Luis Ángel LLanos (C.D.Reus) 46 punts i Francisco Campos (C.D.Reus) 35 punts.

Per aquesta setmana les partides a diana de pèl de dissabte per la tarda seràn les següents: Goya A (Reus) - La Palmera (Reus), Climent (Reus) - C.D.Reus, Papis (Torredembarra) - Goya B (Reus) i descansa l'equip de Tarragona, Mesón Extremeño.
En breu publicarem les fotos del 3er. Open i les fotos de les partides de la setmana

No hay comentarios :

Publicar un comentario