jueves, 19 de octubre de 2006

TARRAGONA activitats.....¡¡¡

Traduce esta notícia aquí.

Ja queda menys per Calella i sent l'últim cap de setmana a Tarragona ens hauríem de preparar per les activitats que es faran. Us faig cinc cèntims d'aquest cap de setmana que començarà el dia 20 d'octubre fins el dia 22 d'octubre:

Fira Tunning: al recinte ferial de la Part Baixa de les 11h fins les 21h. L'entrada consta 5€ i on veurem tallers especialitzats, accessoris, tapisseries, maquetes i d'altres pels que esteu interessats.
Peregrinacion Rociera: La Casa d'Andalusia de Tarragona y província organitzarà el dissabte a les 16h una concentració en el Riu Francolí per arribar al camí de Constantí. El diumenge a les 10h del matí hi haurà missa amb el 'Coro Rociero' i menjar de germanor. Podeu assistir-hi escrivint a sergiobsi@yahoo.es
Sopar pre-Calella: Aquest dissabte, en principi al Tiberi i hora a concretat, tots els companys de PACHIMODUL, i qui es vulgui afegir, aniran a sopar per celebrar l'últim cap de setmana del grup. Els interessats podeu escriure a la web o trucar a Roque i Kily per confirmar assistència.
Festival Guant: Del 20 al 29 d'octubre es farà la 2a. Edició Internacional de Titelles de l'Alt Camp, on 22 companyies representaran mes de 50 obres en sales, teatres i carrers de la ciutat.
Sala Trono: acollirà la obra "12.000.001-K. Un día hábil en Santiago de Chile" i el preu de l'entrada es de 10 Euros. la seva web es www.trono-villegas.com

Pels que estigueu interessats en participar en alguna d'aquestes activitats dirigiu-vos a l'Agenda del Diari de Tarragona, d'on podreu treure més informació i veure les altres activitats que hi han posades.

Bon cap de setmana a tots.......¡¡¡¡

No hay comentarios :

Publicar un comentario