miércoles, 6 de septiembre de 2006

Tarragona activitats

Santa Tecla'06 amb els dards
Un any més, per les festes de la patrona de Tarragona, els dards seran els protagonistes per un dia –com a mínim- i tindrem un Open al Bar las Vegas, del qual publicarem tota la informació quan es concreti la programació de l’event.
Per altra banda, alguns darders i pachimoduls, aporten/aportem el nostre gra de sorra a la Festa Major participant i/o col·laborant amb les diferents associacions culturals del Seguici Popular. Es per això, que modestament faig una crida a tots els seguidors d’aquest espai per a que sortiu al carrer i participeu d’aquestes festes omplint les places i carrers, festejant els concerts i les diferents activitats que hi ha programades per Santa Tecla 2006, un total de 488 actes programats per les prop de 131 associacions i empreses que fan possible que segui motiu de festa per tots els tarragonins/es la diada de la nostra patrona.
Així, per exemple podreu fer caliu en els diferents actes on participen els pachimoduls com el vermut a la Plaça de les Cols el dia 21 al migdia en motiu de la 1ª Berberchada, sopar abans de la baixada de la Mulassa -avisar a kily- on sempre va bé donar un cop de mà per fer de cordo de seguretat i vetllar per la seguretat dels elements festius... uns suggeriments per fer la vostra aportació a la festa i per esperonar als pachimodul més actius.
Pd: Meri, farè el que bonament pugui per mantenir la teva secció!! ;)

3 comentarios :

  1. Crec que amb petits breus, com aquest, serà la millor manera de mantenir-vos informats... que hi dieu?

    ResponderEliminar
  2. Me parece buena idea. ¡por cierto! ¿Puede ser que el Open de la Vegas sea este sábado (día 9)?

    ResponderEliminar
  3. Genial Titooooo...¡¡¡¡¡ Grácies i estic segura que cobriras molt i molt be aquesta seccio....¡¡¡¡

    Petonsssssssssss i fins aviat.....¡¡¡

    ResponderEliminar