sábado, 2 de septiembre de 2006

Santa Tecla Gloriosa

Traduce esta notícia aquí.

Ja tenim el programa de la Festa Major a Internet, s'acosta Santa Tecla - també patrona dels internautes - i es quan a centenars i centenars de tarragonins i tarragonines s'ens accelera el cor, mirem a l'armari per recuperar la darrera 'samarreta' de la festa per tenir-la a la vista per tornar-la a lluir en el moment més oportú... El compte enrere ha començat - queden 12 dies -, després de 353 dies ja podem dir de nou que Santa Tecla és aquí - encara que per molts ja fa mesos que hi treballem/treballen-, i ens afanyem a baixar-nos el programa d'internet i començar a marcar-nos els actes que no hem de deixar perdre, busquem informació dels grups de música que venen i desconeixem, localitzem els principals concerts... (veure el programa aquí) .
Al primer cop d'ull destacaríem el concert de Julieta Venegas, reconeguda internacionalment com el seu homònim cantautor català Lluis Llach que farà un dels seus darrers concerts a Tarragona, per un altre cantó i més casolà tindríem a El Koala portant l' Opà i el seu homònim dels països catalans, amb instruments de la terra i amb un estil molt més refinat Obrint Pas, que per cert, la seva música s'escolta a les partides d'un equip pachimodul, sabeu de quin?
Bé un reguitzell d'actes on el 'catxondeiu' el tenim asegurat amb companyia dels pachimoduls, en tot cas també hi haurà La Cubana amb el 'mama quiero ser famoso'... qui serà l'agosarat de pujar al seu escenari?

No hay comentarios :

Publicar un comentario