viernes, 11 de agosto de 2006

Sant Roc i Sant Magí..!!

Pachimoduls, simpatitzats i amics ja tenim aqui la festa petita de Tarragona: Sant Magí...!! que començaran el dijous dia 17 i acabara el diumenge dia 20 d'agost. Però per anar obrint boca i calentat motors, aquest cap de setmana comença la festa de Sant Roc i que s'allargara fins el dia 16 d'aquest més. Les activitats les podreu trobar al Claxon o al Diari de Tarragona.

Per cert, sabeu de quin PACHIMODUL es el Sant??

Per la festa de Sant Magi destaco el concert del Canto del Loco que es fara a Bonavista el dia 17, l'obra de teatre Els Mentiders i La Fura dels Baus a l'Auditori del Camp de Mart.

Però per mi la part més important d'aquesta revetlla és la festa que s'organitzarà amb l'arribada de l'aigua, la compra dels càntirs al Portal del Carro, la Revetlla remullada, la salutació a l'aigua per les colles castelleres, la representació del Ball de Vells de Valls (grup convidat que actuará excepcionalment a Tarragona), la processó submarina i la col.locació de la imatge al mar, la nit de rumba amb Ramunet i la Sindriada.... Ahhh¡¡ i pels amants dels escacs es farà el 7è Obert d'Escacs Internacional i moltes activitats més que trobareu detalladament en aquesta web.

Disfruteu moltíssim de les vacances i de la revetlla de Sant Roc i Sant Magí...¡¡

VISCA SANT ROC
VISCA SANT MAGÍ
i
VISCA TARRAGONAAAAA....¡¡¡

1 comentario :

  1. Us faig cinc cèntims de les activitats de Sant Roc que comencen avui i que trobarem al MES TARRAGONA: Revetlla amb Berni, actuació de la Banda Unio Musical, per demà la tradicional cercavila, el Maginet de les Timbale, Gegants del Cos del Cos del Bous acompanyats pels grallers. Homenatge a la gent gran i per dissabte a la nit trindrem més revellta. Diumente al matí paellada popular, però els actes més importants començaran el dia 15 amb la Colla castellera, la benedicció dels gossos, revetlla i correfoc........¡¡¡ RENOIIIIIII, treurem el fetge....¡¡¡¡

    ResponderEliminar