viernes, 28 de julio de 2006

TARRAGONA Activitats...¡¡

Bon diaaaaa....¡¡¡ Us passo en un flash les activitats que es fan a Tarragona que no són poques...¡¡ Mireu mireu...¡¡

Festes Majors: us podeu apuntar a Constanti, a Creixell, als Pallaresos, el Morell, la Pineda, Sarral, Sant Carles de la Rapita, el Vendrell, Riudecanyes i l'Espluga de Francoli....¡¡¡¡ Deu n'hi do...¡¡ En totes elles trobarem xaranga, ball de nit, activitats d'aventura, matinades, entrada de bous i moltes altres activitats més que podreu trobar a la web de cada municipi. També podrem veure a Melendi a S. Carles de la Rapita i una traca d'un kilometre al Vendrell.

Cinema: avui cal destacar la pel.lícula POSEIDON, que torna a les nostres pantalles després de 34 anys.

MUSICA: Melendi a Sant carles de la Rapita, Laura Garí a les 22,30h en la Vaqueria, on es barrejara la música agricana amb altres sons cubans i latin jazz. Davant de la catedral, al Pla de la Seu a les 22,30h es fara el concert de música flamenca, Beth (atenció GABI..¡¡) a Constantí el dissabte 29 de juliol.

Diversos Dissabte a la nit, es fara una sortida per observar els estels i que organitza el Sr. Abelló de Catsud. Els que esteu interessats haureu d'escriure'l se'ns falta avui mateix: www.catsud.com o al www.catalunyasud.net. Disfrutareu de la nit, us ho aseguro....¡¡¡

Per més informació al www.tinetagenda.org

Disfruteu de la nit i de les vetllades d'estiu amics i bones partides a tots els equips Pachimoduls. Recordeu que si voleu afegir qualsevol activitat podeu escriure a la nostre web o fer qualsevol comentari.

No hay comentarios :

Publicar un comentario