jueves, 6 de julio de 2006

Dia 6: PIROGESTIO GRUP

Ja queden menys dies per acabar el Campió de Campions i avui us faig cinc cèntims de Pirogestió, l'empresa que actua avui.

La seva direcció artística està realitzada per part de Claudio Rozalén i Patix Igual. L'any 2000 es converteix en la primera empresa catalana que guanya el Concurs de Castells de Tarragona i més tard s'integraria dins el grup empresarial IGUAL, la casa més històrica de la pirotècnia catalana, fundada l'any 1880, que compta amb un segle d'experiència i al qual se li ha atorgat multitud de distincions i premis. Va executar la pirotècnia de les cerimònies d'inaguració i clausura dels Jocs Olimpics i Paralimpics de Barcelona el 1992 així com del Fòrum de les Cultures de Barcelona de 2004.

El pes brut per avui és de 2.062.73 kg, les carcasses especials (200 mmm o mes) són 89, calibre màxim: 9 carcasses de 350mm, seccions 44 i la durada es de 28 minuts amb 75 segons. El transport de la càrrega ha estat per carretera fins a Tarragona.

Ahhh...¡ i van resultar guanyadors del Carnaval de Tarragona de 2001.

Així que a gaudir dels focs d'avui....¡¡

4 comentarios :

  1. Per cert, el castell de focs es disparará des de la Punta del Miracle i també des del mar, concretament dues plataformes situades a alta mar.
    Com ho dius aixó, guanyadors del Carnaval del 2001?

    ResponderEliminar
  2. Pirogestió Grup va participar en el Carnaval del 2001 i lo de guanyadors se m'ha colat, pensava en el concurs de focs de l'any 2000. Gràcies per l'observació Tito.

    ResponderEliminar
  3. PIROGESTIÓ, S.L. son de Vila-rodona, Tarragona

    ResponderEliminar
  4. Sabia que eren catalans però no de les nostres terres tarragonines....¡¡

    ResponderEliminar