viernes, 14 de julio de 2006

Comença l'aventura

Ja ens ho comencem a creure. La temporada que està a punt de començar el Nàstic la jugarà a primera. Un cop superades les celebracions ara toca treballar. Ja són quatre els jugadors presentats per aquesta campanya a primera:

"Mingo" fou el primer en incorporar-se. Juga a la possicio de central, arriba procedent del Albacete, te 29 anys i ha jugat 7 temporades a primera.

Després arribà Juan, procedent del Sporting. Juga al mig del camp i aquest serà el seu debut a primera.

El següent fou Bizarri. Porter argentí provinent del Valladolid, que tambe poseeix una llarga experiencia a primera.
L'ultim reforç en arribar ha estat Campano. Provinent del Mallorca, arriva per donar a l'equip la veterania, gràcies als seus 141 partits a primera.
MingoJuan
BizarriCampano

Destacar també que ahir, dijous 13 de Juliol, es va realitzar la presentacio de les noves equipacions del conjunt grana per l'aventura a primera. Mentres que la samarreta titular mante el color vermell, amb un toc més granos, i s'aposta en un diseny mes retro, l'equipacio suplent es revoluciona. Per primera vegada en l'historia el Nàstic lluira una equipacio daurada. Tan de bo ens porti sort i ens permeti mantindre'ns una temporada més vivint un somni que, per fi, s'ha convertit en realitat.

Visca el Nastic!!
Visca Pachimodul!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario