martes, 6 de junio de 2006

Felicitats Nàstic!!

El Nàstic matemàticament ja és nou equip de la Primera Divisió del futbol español, després de 56 anys d'absència. Dissabte a la tarda amb 800 aficionats a Xerez i 12000 més a la Plaça de la Font, més els aficionats més tranquils des les seves cases, van veure el partit que enfrontava el Nàstic amb el Xèrez. En un partit on les úngles de les mans eren poques per a calmar els nervis, tot era qüestiò de temps i després dels noranta minuts, el xiulet fina...l i tota la ciutat ha esclatat d'alegria i s'ha iniciat la festa. Als socis del Nàstic i pachimoduls els ha enxampat a ple vol de tornada, del viatge a Umag, tot un neguit en un trajecte que es va fer etern per l'ansia de conèixer el resultat del partit.

Aquest diumenge la rua a 20.15 h. ha aplegat prop de 40.000 aficionats on els jugadors han fet el recorregut des de la Plaça Imperial Tàrraco fins el Balcó, i després fins la Plaça de la Font on van oferir l'ascens a l'afició. No podía faltar el castell de focs amb els colors blanc i grana!!
Des d'aquí: Felicitats Nàstic!!

1 comentario :

  1. Mil felicitats Tarragona, afició, socis i jugadors....¡¡ Ha estat super-emocionant el que he viscut amb el nostre equip de futbol en aquest ascens i us desitjo molts anys a primera....¡¡

    ResponderEliminar