jueves, 15 de junio de 2006

Activitats TARRAGONA....¡¡

Inagurem la secció d'activitats que es duran a terme a la nostra ciutat de Tarragona. Si algu de vosaltres en voleu fer constar alguna envieu mail o afegiu un escrit al peu de l'article. SOM-HI..¡

REFERENDUM: Recordeu que aquest diumenge s'ha d'anar a votar pel Referèndum de Catalunya. Així que feu un lloc a la vostra apretada agenda per anar a votar.

MUSICA: Els qui hagin comprat l'entrada de Joan Manuel Serrat el podran veure en directe al Teatre auditori del Camp de Mart. També es presentarà el primer disc de la MussaranyA a l'escenari de la Sala Cova Jazz de Tarragona. Recordeu que també es realitzara el Toc de Gralla, informació que ha estat facilitada per Tito i no us perdeu els concerts a la Vaqueria.

FESTIVITATS: Avui dia 15 de juny s'inagura la festivitat del Corpus amb el repic de campanes, amb els oficis religiosos, ball de Negritos i Gegants i altres que podeu consultar en l'Agenda del Claxon. Tot seguit hi haura berenar de coques amb cireres pels qui tinguin gana...¡

EXPOSICIONS: Al pati de l'Ajuntament de Tarragona hi ha la exposició de Vestits de festa, escultures de Manuel Rivero a la Sala d'art Arimany, exposició permanent sobre "El fet Casteller" a la Seu dels xiquets de Tarragona.

TEATRE: A les 10 de la nit dels dies 15,16, i 17 la Representació de Sant Fructuós, obra teatral basada en els actes martirial del bisbe Fructuós i els seus diaques Auguri i Eulogi. L'entrada valen entre 10 euros i 5 euros, en funció de la edat.

BON CAP DE SETMANA A TOTS I paseu-ho collonudament bé....¡¡

1 comentario :

  1. avui es la festivitat de Corpus Cristi i a Tarragona es celebra diumenge per la tarda. Anada a ofici sobre les 17.45h, hi ha la misa, processo i baixada cap a la plaça de la font del cercavila amb el magí de les timbales, gegants, negritos i grups de música. A l'arribada a la plaça la font es repartiran coques amb cireres!!
    A Berga és Festa Major, La Patum de Berga!

    ResponderEliminar