jueves, 18 de mayo de 2006

TARRACO VIVA del 18 al 28 de maig

Comença a Tarragona les VIII jornades de divulgació històrica Romana. Seran deu dies intensos on podrem gaudir dels Thermopollum: tallers de cuina romana, dels Scriptorium: tallers d'escriptura romana, la Castra Necessaria: visita a un campament legionari romà, demostracions de Pugilat i lluites de gladiadors, exposicions romanes, història d'acció... i moltes altres activitats que s'han establert.

Cal matitzar que calen invitacions pels diversos espectacles que es proposen i que depenent del dia i el lloc es poden pasar a recollir (dues per persona) per la Casa Castellarnau. En el cas de l'Scriptorium, Thermopollium i d'altres es fan les reserves prèvies el mateix dia i lloc de l'actuació. Es recomanable que els interessats obtinguin el programa de les festes i horaris que trobaran avui al Claxon o al Diari de Tarragona. Segurament en les administracions locals i l'oficina de Turisme també els obtindreu.

ACTIVITATS PER AVUI DIJOUS

20,00h. Fotografia del Patrimoni. Taula Rodona que es organitzara al Museu Nacional Arqueologic de Tarragona a la Plaça del Rei
21,00h Tabermae. Botigues i botiguers a l'Antiga Roma que es realitzara al Museu d'Història de Tarragona.
21,45h. Tarraco Chistiana. La vida dels primers cristians a l'antiga Tarraco. Per aquesta activitat es necessita invitació i hi ha altres horaris.

Per a grups organitzats i per atenció al visitant podeu trucar al telèfon 977-24.22.20 i al 977-24.27.52 de dilluns a divendres de 10h a 14h del mati.

http://www.museutgn.com/

Disfruteu de la nostra Tarraco Romana i de les seves activitats...¡¡

2 comentarios :

  1. Bueno, bueenooo!! Meri me dejas tu agenda? veo que la tienes muy completita i al día!!
    Por cierto Thermopolium significa algo así como taberna!!
    no me preguntéis pq lo se!! jejej ej eje jej...

    ResponderEliminar
  2. Gràcies al qui hagi penjat els detalls de l'article.....Petonets...¡¡

    Si, Tito, a topeeeeeeeeeee...¡¡ ja ens trobarem els Pachimoduls en alguna Thermopolium no????
    Bon cap de setmana a tots...¡¡

    ResponderEliminar