miércoles, 5 de octubre de 2005

FESTES DEL ROSER I SETMANA MEDIEVAL A TARRAGONA

Us amplio la oferta del cap de setmana per si algu no sap que fer encara:
Comencen les festes del Roser: al carrer Misericordia, Baixada del Patriarca,Places Fòrum,de les Cols i dels Cabrits, amb les revetlles del divendres i dissabte a la nit, el vermut popular el dissabte a la 13,00, activitats per infants, xocolatades i havaneres entre altres.
També es celebra la IX Setmana Medieval, on podreu gaudir del Mercat Medieval, l'actuació de Falcons i Aligues, les actuacions medievals del grup Passabarrets i de les passades de l'auca medieval de Tarragona Isabel Castellnou.
Ahhh...! i pels amants del teatre el divendres 7 d'octubre a les 21,30h a la sala Trono, s'estrena l'obra "La sorpresa del Roscón", un monòleg tragicòmic.

Au nois, afageu forces...!! Jo ja estic estressada... crec que amb unes partidetes de dardos aquest "finde" m'apanyo.... (jijijiji)

6 comentarios :

  1. Hola meri,
    si voleu podem posar el link a la pàgina de la Sala Trono, TCC (Tarragona Cultura Contemporànea) que enguany celebra el 10è any que organitza el circuit de concerts a les sales/pubs, l'agenda del Tinet, a les activitats culturals organitzades per l'ajuntament.
    De moment ho deixo pendent que ara estic treballant.
    Ah! hauriem de quedar un dia per saber qui puja a Calella i quan!
    Salut i força al canut!!

    ResponderEliminar
  2. oK, Tito em sembla molt bé lo del link de la sala Trono.
    Sí, a veure si aquest cap de setmana ens trobem i acabem de parlar el tema de Calella entre tots. De fet jo puc pujar dijous a la nit fins diumenge o dilluns (per confirmar) i segurament pujare amb el meu cotxe (també a confirmar i organitzar amb els altres)
    Una altra cosa: estaria bé penjar a la web els diferents partits de dardos que hi puguin haver aquest cap de setmana, No en TINC NI IDEA.
    Salut!!! i moltaaa que estic incobant un bon refredat, ecsss...

    ResponderEliminar
  3. SIIIIIIIII, MIKE, vermutttttt...¡¡ jejejeje y si no queda ya sabes a 3 euros en la bodeguilla, jejeje. Esta "to" contolao.

    ResponderEliminar
  4. yo también quiero vermut!!! y quedar para Calella!!! y muchas cosas maaaassss!!!

    ResponderEliminar
  5. Bueno... bueno... bueno... me parece que hay que colgar una agenda en la web. jejeje

    Prepararos que suboooo!!!

    ResponderEliminar
  6. Roqueee!!! no badis xec!!! o es que eres insaciable hellen?

    ResponderEliminar