lunes, 3 de octubre de 2005

DERBY PACHITO-MODUL

Ahir diumenge, a les 20,00h de la tarda, al Bar Pachito es va disputar el derby més esperat entre els dos equips de darders de Tarragona.

Per part del PACHITO jugaven: Pepe, Navarrete, Jaume, Kiko i Ramon i per part del MODUL: Roque, Pepe Luis, Javi i Marcos, sent l'encarregat d'omplir l'acta el Martu.

Les 6 primeres partides van estar clarament dominades pel Modul que no va donar opció, tot i la lluita dels de Pachito, a tancar les partides.

L'equip de casa però, no va donar per perdut el partit, remontant espectacularment les següents dues partides i fent esclatar al públic present en aplaudiments i crits d'ànims als de Pachito, que es jugaven l'ascens en la clasificació. Peró tot i la motiviació per aconseguir la victòria, no van ser suficients per desmoralitzar i evitar el tancament, per part del Modul, de la setena partida.
Segurament el cansament d'un llarg i festiu cap de setmana, i el canvi de dia per disputar el partit, el diumenge en comptes del divendres, van influir en el joc dels de Pachito.
Però la victoria final del Mòdul no va fer trencar el bon humor i l'amistat que ha anat sorgint entre els dos equips i que va acabar per eliminar la tensió i els nervis del partit.

2 comentarios :

  1. TITO TITO!! JOANX JOANX!!... Ya he aprendido.....jejejeje¡¡

    Ara ja se que feia malament! Ho feia tot desde el meu perfil.
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. Holas. Sento no haver estat present...

    GGUUUAAAA!!!

    be, que ho repeteixin el proper fi de setmana... jejeje

    ResponderEliminar