lunes, 8 de abril de 2019

Lliga Catalana 2018-19 Divisió d'Honor
Resultats 11 Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEl Terrassa perd el primer partit de la temporada a la 11a jornada Lliga Catalana Divisió d'Honor i el CD Baix Camp torna al liderat 7 jornades després. Aquest cap de setmana els resultats han estat favorales als clubs locals vers als clubs visitants.
El CD Baix Camp va donar la sorpresa al guanyar a casa contra el CD Terrassa, que després de 11 jornades invictes i 7 liderant la màxima competició regular baixa a la segona possició, malgrat empatar a victòries i punts amb el mateix Baix Camp. Un partit molt emocionant on els locals van dominar 4-2 els punts individuals, el Terrassa però, va recuperar a les parelles i amb un doble 1-2, va empatar a 4-4. La darrera parella decidiria el guanyador del partit i un cop d'efecte important de cara a la lluita pel títol final. Francisco Moreno i Jonathan Martín van guanyar el primer punt pel Terrassa. Gabi Olivé i Jordi Vázquez van empatar 1-1 el set, i el joc decissiu finalment va ser pels locals, rubricant una victòria molt treballada en un partit molt emocionant. Destacar un nou 180 d'en Samuel Famoso, que ja en suma 5 aquesta campanya.

Però no va ser l'únic encontre amb emoció d'aquesta jornada. El partit entre el Piritoño CD i el CD Guardiola també va tenir molta emoció. Els locals es van avançar 3-1 a les individuals, però Avelino i Marc del Guardiola van igualar 3-3 els punts individuals. A les parelles el Piritoño es va avançar, 4-3 i al vuité set el van perdre al joc de desmpat, igualant novament els de Manresa el marcador 4-4. El set final va ser el que va decidir el partit i els locals Josep Maria Berguillos i Nicolàs Ariel van fer un pas endavant per guanyar el set i el partit per als del Piritoño CD. Del partit destacar també novament a en Carles Arola que està en un gran moment de forma, ja acumula 5 tirades de 180s a dues del rècord de la Lliga que ell mateix ostenta de la temporada 2016-17 i es manté invicte en totes les partides individuals que ha disputat.

Per altra banda La Xarxa i el Lligues ADG.cat van guanyar amb idéntic resultat 1-8 i 8-1 respectivament. Mentre la Xarxa es consolida al tercer lloc el Lligues ADG.cat manté el 5è. Els seus rivals, el CEDSAB i l'Esplugues CD tot i perdre els partits tenen bones sensacions per encarar el tram final de la temporada on es trobaran amb rivals que lluiten pel pòdium i on esgarrapar sets els pot ser molt bo per seguir millorant.

Al mag tindrèm la MEDCUP una competició única on el dissabte 11 de maig es concentraran les semifinals i final, i on haries de venir per omplir la sala de joc amb tots els vostres amics i companys, per demostrar a tot el món la gran afició que hi ha al nostre esport aquí a Catalunya. Us hi esperem.

20-abril Setmana Santa
27-abril 6è Open DESTÍ WINMAU a Sant Andreu de la Barca (més info)

Classificació:
 lligadards.leaguerepublic.com

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.