lunes, 15 de octubre de 2018

28 CAMPIONAT DE CATALUNYA Piritoño CD Campió de Clubs

Piritoño CD de Malgrat de Mar campió de Catalunya 2018 de Clubs, i bon paper dels clubs del Camp de Tarragona.
Desprès de les competicions internacionals de setembre i el Masters Mundial, arriba el moment de posar punt i final a la temporada de dards.

Durant dos dies s'han donat cita els millors clubs i esportistes de casa nostra per coronar els 28ens Campions de Catalunya de Dards.

El llançament d'honor va anar a càrrec de Joan Plana, Representat de la Secretaria General de l'Esports a Tarragona, que acompanyat d'en Josep Maria Salvadó, president de la Federació Catalana de Dards, d'en Gabriel Olivé, Delegat de Tarragona, i de Loli Cascales, jugadora de la Selecció Catalana, van donar el tret de sortida de la competició.

El Campionat de Catalunya de Clubs s'ha jugat al 501 començament directa i sortida amb doble en format round robin, jugant tots contra tots, al millor de 25 punts. Aquest format de joc extrema la importància de la resistència, la precisió i la concentració per l'acumulació de partides en una única jornada. El club amb més partits guanyats s'alça campió al final de la competició.

Les línies de tir disposades per aquesta edició dels campionats nacionals han estat les habituals en les competicions internacionals, que ofereixen més comoditat en benefici d'un millor espectacle.
CD Baix Camp
Més d'un centenar d'esportistes participants, arribats d’arreu de Catalunya, han entrat en acció a pocs minuts desprès de les deu del matí fins a ben entrada la tarda, acumulant prop de 9 hores competició.
Desprès de la fase de grups els finalistes van ser per un costat el Piritoño CD de Malgrat de Mar i l'ACD, l'Associació Catalana de Dards del Baix Llobregat, en un grup on el CD Baix Camp de Reus va quedar fora amb les mateix victòries per tenir menor diferència de sets, i el CD Guardiola de Manresa. Per l'altre costat es van classificar el CD La Xarxa de Puig-Reig i el CD Olot que van superar al CD Cossetans de Tarragona i a l'Esplugues CD.
Cossetans CD
Les semifinal van creuar al Piritoño CD amb el CD Olot, un partit que els de Malgrat de Mar van tenir controlat en tot moment i que ja amb el marcador favorable van saber resoldre per 13-6. Destancant en Josep Arimany de l'Olot que va guanyar tots els seus punts que va jugar.

L'altre semifinal va ser gairebé igual però amb l'ACD com a protagonista que va derrotar a una altre combatiu com va ser el CD La Xarxa, el club degà dels dards catalans.

La final de clubs 2018 va ser doncs entre el defensor del títol, el Piritoño CD i l'Associació Catalana de Dards que van oferir un gran espectacle. Amb victòries de Mateo Beltran, José Ruiz i Manuel Linares l'ACD es va posar davant al marcador 3-0. L'Àngel Rodríguez i Carles Arola van sumar els dos primers punts pels de Malgrat de Mar. Després d'empatar 4-4 el Piritoño CD van capgirar el marcador i es va posar per davant en un parcial de 5-6.

Les partides van seguir molt igualades i els esportistes arribaven a tancament alhora. Una errada en una ronda els feia perdre o guanyar un punt. Amb al 7-9 favorable al Piritoño els del Baix Llobregat van seguir arribant amb opcions per seguir suman punts, però els de Malgrat de Mar no van cedir i van acabar guanyat 8-13 en un emocionant partit, amb un marcador que no acabar de reflexar bon estat de forma de l'ACD.

Meritòria victòria del Piritoño CD de Malgrat de Mar que revalida el títol de campió de Clubs i tanca una brillant temporada fent doblet a la Lliga i al Campionat de Catalunya.

Pots veure més de 350  moments de la competició a la galeira/fotos.

Resultats partit a partit:

GRUP A
Piritoño CD 13-5 ACD
Guardiola CD 4-13 CD Baix Camp

CD Baix Camp 13-8 Piritoño CD
ACD 13-4 Guardiola CD

ACD 13-5 CD Baix Camp
Piritoño CD 13-4 Guardiola CD

1er Piritoño CD, 2on ACD, 3er CD Baix Camp, 4rt Guardiola CD

GRUP B
CD Olot 5-13 CD La Xarxa
Esplugues CD 3-13 Cossetans CD

CD La Xarxa 13-6 Cossetans CD
Esplugues 6-13 CD Olot

CD olot 13-7 Cossetans CD
Esplugues 7-13 La Xarxa
1er CD La Xarxa, 2on CD Olot, 3er Cossetans CD, 4rt Esplugues CD
Semifinal:
Pitioño CD 13-6 CD Olot
ACD 13-6 CD La Xarxa

Final: Piritoño CD 13-8 ACD



Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario