miércoles, 17 de octubre de 2018

Inscripció Lliga Catalana - Divisió Tarragona 2018-19

La Federació Catalana de Dards obre el període d'inscripció de la LLIGA CATALANA 2018-19 Divisió de Tarragona, una competició destinada als clubs de la zona del Camp de Tarragona.

INSCRIPCIÓ: Oberta fins el diumenge 3 de novembre de 2018
En cas que hi hagi prou equips per a crear altres divisions territorials s'estudiaria la seva viabilitat. Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a https://www.dardscatalunya.cat/altes-clubs/).

En cas de no tenir el club legalitzat es buscaran solucions al respecte (participar a travès d'un club del Camp de Tarragona de forma provisional). 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: versió excel: Formulari.xls  / versió pdf Formulari PDF.
S'ha de complimentar i enviar a fcd@dardscatalunya.cat. Com a novetat sol·licitem el compte twitter del vostre club per etiquetar-vos en les nostres publicacions.
INICI LLIGA CATALANA:  10 de novembre de 2018
Els Clubs/equips que no hagin fet efectives les taxes corresponents abans de l'inici de la competició NO podran iniciar la competició.

TAXES COMPETICIONS:
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00 Euros.
Inscripció temporada per Equip: 40,00 Euros.
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes inscripcions de temporada com equips formi).
Domicili bancari: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006
Enviar comprovant del pagament adjunt amb la documentació a fcd@dardscatalunya.cat.

LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD TEMPORADA:

Es podran donar d'alta esportistes fins el dia laborable anterior a la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana, la  data quedarpa fixada al calendari oficial.
Les taxes de les llicències per aquesta temporada les trobareu a l'apartat Espai Federat / Llicència Esportista del menú superior o aquí: https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

FORMAT DE JOC:
L'establert en els Estatuts de la FCD (es juga a 9 punts -tots jugats-: sis en partides individuals i tres de parelles, cada punt es juga a un set al millor de 3 jocs al 501 sortida en doble -DO-). El Reglament General de Competició el trobareu a www.dardscatalunya.cat/reglament/. En cas de ser menys de 8 clubs/equips, el format de competició serà l'acordat pel comitè de competició.
Per a altres divisions que puguin sorgir, s'estudiaria el format més idoni.

PREMIS:
Divisió de Tarragona: en funció de la participació es determinaran els premis. En l'edició anterior es va becar als equips participants a la Catalunya Cup i per aquesta edició es diferenciarà la posició final de la classificació.
Per a altres divisions que puguin sorgir, s'evaluarà en propoció a la participació.
MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:
En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte http://www.dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos el més aviat possible.
També podeu contactar amb en Tito Salvadó -Tarragona- (email a  premsa@dardscatalunya.cat ) i Gabriel Olivé -Reus-. 

Els esportistes que participin a la Lliga Catalana podràn participar també al rànquing FCD de dards punta d'acer:
DESTÍ WINMAU 2019
Hi haurà 8 puntuables (els Clubs de la Divisió d'Honor tindran preferència per acollir opens).
Per a fomentar una major participació el preu es redueix a 10 Euros/Open (taxa pendent d'aprovar/revisar per l'Assemblea).
Aquesta edició puntuaran els 7 millors resultats d'entre 8 puntuables.
Premis: els tres millors esportistes i la millor jugadora obtindran la classificació al Masters Mundial, Winmau World Masters.
Beques: els esportistes que hagin participat a 7 puntuables o més optaran a beca per a participar al Catalonia Open.
Els Open es celebraràn en dissabte a les 16h. Els següents es programaran cada dues jornades de Lliga Catalana i no podran coincidir amb una data on hi hagi Open del Rànquing WDF i BDO Western Europe. El calendari definitiu es publicarà un cop tancada la inscripció de Lliga.
Més endavant s'ampliarà la informació a l'apartat Calendari (verue aquí).

MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:

En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos el més aviat possible.

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario