martes, 30 de enero de 2018

Resultats Romanian Darts Festival 2018

En Gabriel Olivé, CD Baix Camp, i Loli Cascales, CD Palafugell , amb un 33è en l'individual al Romanian Classic Darts Open han estat els millors catalans a la dobe cita del Romanian Darts Festival 2018 celebrada aquest cap de setmana a Bucarest, a l’Intercontinental Hotel Bucharest amb unes temperatures gèlides.



El Romanian Classic Darts Open (RCDO) i el Romanian International Darts Open (RIDO) es consoliden com a cita habitual al calendari internacional dels esportistes catalans. En aquesta edició hi han participat set esportistes de la Federació Catalana de Dards: Gabriel Olivé (CD Baix Camp, Reus), Antonio Rodríguez (Piritoño CD, Terrassa) i Toni Gragera (CD Olot, Barcelona) -que repeteixen participació respecte al 2017-; Sergio Garrido (CD Baix Camp, Reus), Jesús Soria (Esplugues CD, Sant Vicenç dels Horts), Loli Cascales (Palafrugell CD, Sant Vicenç dels Horts) i Toni Muñoz (Palafrugell CD, Palafrugell). Un any més molts esportistes del top100 mundial van aprofitar la doble cita per esgarrapar els primers punts de la temporada. Fruit del gran nivell dels participants, es va poder veure una partida perfecta a càrrec del belga Carlo van Cleef.

Dissabte es celebrava el Romanian Classic Darts Open.(RCDO) i va  ser el gran dia d’en Gabriel Olivé, que el passat octubre es va proclamar sots-campió de Catalunya. A primera ronda va guanyar a Constantin Danila-Romania per 4-0, a segona ronda va guanyar a en Jo Bonnarens-Bèlgica per 4-0, a tercera ronda es va creuar amb Emil Emilov-Bulgària al que va al joc de desempat per de 4-3 i a la final de quadrant, es va creuar amb Williem Mandiguers-Països Baixos, el cap de sèrie número u del torneig, i número 6 del món, que per sorteig va anar a parar al seu quadrant. El partit va ser força igualat, amb en Williem guanyant el primer joc, però en Gabriel va remuntar i es va situar  davant al marcador per 3-1. Als jocs següents en Williem no va fallar cap dard a doble i va poder igualar el partit 3-3. Al joc final de desempat en Gabi va fallar un dard a doble 20, suficient per a que ho pogués aprofitar Mandiguers per guanyar el partit per 3-4. Un molt bon 33è lloc en el primer torneig del cap de setmana per aquest esportista que segueix millorant a cada competició. Diumenge no va poder superar gaires rondes donat el gran nivell dels seus rivals.

Pel que fa Loli Cascales, retornava a les competicions internacionals desprès d’un llarg parèntesi. Dissabte es va creuar a segona ronda amb Xristina Kalliga-Grècia amb la que va perdre 3-4 i diumenge a la primera ronda contra Patricia Rudogh-Païssos Baixos per 2-4, amb molts pocs errors però molt ben aprofitats per les seves rivals que la van deixar fora a les primeres rondes de la competició assolint un 33è i un 65è lloc respectivament. El paper més destacat de Loli va ser en la competició de parelles, no puntuable per al rànquing mundial, on va jugar amb la Monica Dan-Romania assolint un excel·lent 17è lloc perdent 4-0 davant l’anglesa Deta Hedman (número u del món) i la xeca Jana Kanovska que van acabar guanyat el torneig.

Pel que fa a la resta de l'expedició, en Sergio Garrido va ser un dels altres destacats repetint resultat en les dues competicions, 65è lloc. Dissabte va perdre a tercera ronda per 0-4 contra Daniel Day-ENG, que desprès va acabar proclamant-se campió del torneig. Diumenge, també a tercera ronda va ser l'holandès Rob Radsma que el va eliminar per 1-4. Mala sort amb els creuaments a semifinal de quadrant, que el van deixar a les portes de la final que dona accès al quadrant final.

En Toni Muñoz va repetir també resultats en les dues jornades, va lliurar la primera ronda i va perdre a la següent per 4-2 per manca d’encert al dard final. Dissabte davant Nicolae Cane-ROM i diumenge davant Graham Surtherland-ENG. Dos 129è llocs que el deixen sense sumar punts.

El terrassenc Antonio Rodríguez dissabte va guanyar la primera ronda, però a la segona un demolidor Williem Mandiguers el va deixar fora per 4-1. Diumenge li va anar una mica millor i va superar una ronda mes, i a tercera ronda va ser eliminat per la mínima de 4-3 per Costin Gheorghiu-ROM. Destacar també un molt bon 9è lloc a les parelles per Antonio Rodríguez i Antonio Muñoz, que van superar tres rondes i van caure a vuitens de final.
En Jesús Soria, que s’estrenava en competicions internacionals fora de Catalunya, va fer prou bon paper, els grans rivals que li van tocar i els nervis inicials, no el van permetre donar més rendiment a les primeres rondes i va perdre el primer partit que va jugar en cada jornada.

En Toni Gragera va tenir mala sort també amb els dobles, dissabte va perdre al joc de desempat a segona ronda 4-3 amb Charalampos Kakoubis-CYP i diumenge a segona ronda va encaixar un 4-1 davant Richie Williams-ENG, dos esportistes habituals en les competicions internacionals.

Amb bones sensacions i bons resultats l’expedició catalana tanca la primera participació de l’any. A la galeria de la web podeu veure algunes fotos de l'esdeveniment (veure fotos aquí).

Resultats dels quadrants final:
ROMANIAN CLASSIC DARTS OPEN
HOMES

Ronda 1 - Last 512

Neil Mayers-ENG 4-1 Jesus Soria-CAT
Antonio Muñoz-CAT vs bye
Sergio Garrido-CAT vs bye
Constantin Danila-ROM 0-4 Gabriel Olivé-CAT
Adrian Oltean-ROM 0-4 Tony Gragera-CAT
Adrian Calin-ROM 1-4 Antonio Rodríguez-CAT

Rona 2 - Last 256
Nicolae Cane-ROM 4-2 Antonio Muñoz-CAT
Sergio Garrido-CAT 4-3 Ilg Dimitrov Ilev-BUL
Gabriel Olivé-CAT 4-0 Jo Bonnarens-BEL
Charalampos Kakoubis-CYP 4-3 Tony Gragera-CAT
Antonio Rodríguez Calvo-CAT 1-4 Willem Mandigers-NED
Els perdedors queden en 129è lloc

Ronda 3 - Last 128
Sergio Garrido-CAT 0-4 Daniel Day-ENG
Gabriel Olivé-CAT 4-3 Emil Emilov-BUL
65è lloc per en Sergio Garrido

Ronda 4 - Last 64
Gabriel Olivé-CAT 3-4 Willem Mandigers-NED
33è lloc per a Gabriel Olivé

DONES
Ronda 1 - Last 128 Loli Cascales-CAT vs bye
Ronda 2 - Last 64 Loli Cascales-CAT 3-4 Xristina Kalliga-GRE
33è lloc per a Loli Cascales

PAIRS ROMAINIAN CLASSIC DARTS OPEN
HOMES

Ronda 2 Last 32 Georgiou/Soteriou-CYP 3-4 Rodriguez-Calvo/Antonio Munoz-CAT
Ronda 3 Last 16 Rodriguez-Calvo/Antonio Munoz 1-4 Verdonck/Deprez-BEL
9è lloc per Antonio Rodríguez i Antonio Muñoz

DONES
Ronda 2- Last 32 Loli Cascales/Monica Dan-CAT 0-4 Deta Hedman/Kanosvska-ENG
Final Deta Hedman/Kanosvska-ENG 5-2 Podgarska/Slowikowka-POL
17è lloc per a Loli Cascales i Monica Dan

ROMANIAN INTERNATIONAL DARTS OPEN
HOMES

Ronda 1 - Last 512
Tony Gragera-CAT 4-0 Stellos Konstantinou-CYP
Antonio Muñoz-CAT vs bye
Sergio Garrido-CAT vs bye
Antonio Rodríguez-CAT vs bye
Jesus Soria-CAT vs bye
Gabriel Olivé-CAT vs bye

Rona 2 - Last 256
Richie Edwards-WAL 4-1 Tony Gragera-CAT
Keresztesi Zoltan-ROM 2-4 Antonio Muñoz-CAT
Sergio Garrido-CAT 4-1 Constantin Danila-ROM
Antonis Koulas-CYP 3-4 Antonio Rodríguez-CAT
Emil Emilov-BUL 4-1 Jesus Soria-CAT
Nikolay Voyvodov-BUL 0-4 Gabriel Olivé-CAT
Els pededors queden en 129è lloc

Ronda 3 - Last 128
Graham Surtherland-ENG 4-2 Antonio Muñoz-CAT
Sergio Garrido-CAT 1-4 Rob Radsma-NL
Costin Gheorghiu-ROM 4-3 Antonio Rodríguez-CAT
Eraerts Leonard-BEL 4-2 Gabriel Olivé-CAT
Els perdedors queden en 65è lloc

DONES
Ronda 1- Last 128 Loli Cascales 2-4 Patricia Rudoph-NL
65è lloc per Loli Cascales

Resultats oficials a la web de la Federatia Romana de Darts federatiedarts.ro

No hay comentarios :

Publicar un comentario