viernes, 15 de diciembre de 2017

Lliga Catalana DIVISIÓ TARRAGONA 2017-18: Inscripció

La Federació Catalana de Dards obre el període d'inscripció de la LLIGA CATALANA 2017-18 Divisió de Tarragona, una competició destinada als clubs de la zona del Camp de Tarragona.

LLIGA CATALANA - DIVISIÓ TARRAGONA
INSCRIPCIÓ: Oberta fins el diumenge 16 de gener de 2018

Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a http://www.dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar a la competició de curs actual.

En cas de no tenir el club legalitzat es buscaran solucions al respecte (participar a travès d'un club del Camp de Tarragona).
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: versió excel: Formulari.xls  que s'ha de complimentar segons s'indica en el mateix i enviar a fcd@dardscatalunya.cat.
INICI LLIGA CATALANA:  Gener de 2018
Els Clubs/equips que no hagin fet efectives les taxes corresponents abans de l'inici de la competició NO podran iniciar la competició.

TAXES COMPETICIONS:
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00 Euros.
Inscripció temporada per Equip: 40,00 Euros.
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes inscripcions de temporada com equips formi).
Domicili bancari: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006
Enviar comprovant del pagament adjunt amb la documentació a fcd@dardscatalunya.cat.

LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD TEMPORADA:

Es podran donar d'alta esportistes fins el dia laborable anterior a la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana, la  data quedarpa fixada al calendari oficial.
Les taxes de les llicències per aquesta temporada les trobareu a l'apartat Espai Federat / Llicència Esportista del menú superior o aquí: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

FORMAT DE JOC:
El Reglament General de Competició el trobareu a ww.dardscatalunya.cat/reglament/
Divisió de Tarragona: l'establert en els Estatuts de la FCD (es juga a 9 punts -tots jugats-: sis en partides individuals i tres de parelles, cada punt es juga a un set al millor de 3 jocs al 501 sortida en doble -DO-). En cas de ser menys de 8 clubs/equips, el format de competició serà l'acordat pel comitè de competició, de forma extraordinari per aquesta temporada: 4 punts individuals, i 3 punts en parelles, cada punt es juga a un set al millor de jocs al 501 DO.
Per a altres divisions que puguin sorgir, s'estudiaria el format més idoni.

PREMIS:

Divisió de Tarragona: en funció de la participació es determinaran els premis. En l'edició anterior es va becar als equips participants segons la posició final de la classificació.
MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:
En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte http://www.dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos el més aviat possible.
També podeu contactar amb en Tito Salvadó -Tarragona- (email a  premsa@dardscatalunya.cat ) i Gabriel Olivé -Reus-.
Trobeu al marge esquerra un pdf per a descarregar i penjar al vostre local darder.

No hay comentarios :

Publicar un comentario